TEA-TIME

Igår hade jag en sån där ultimat kväll med en vän, när man bara är inne i sitt och allt flyter. Eller ja, nästan. Ibland vore det så mycket enklare om päronen raderades ur bilden. Eller det faktum att deras sovrum saknar väggar, så det blir omöjligt att leva ett normalt liv på markplan.

"Jag tycker vi åker hem till dig (ja, vi är vuxna och har körkort) och chillar, jag ska visa dig den där hemsidan och sen tar vi en kopp te på din balkong"

Det sjunger "JAA" i mig, men sen vet jag ju att det fortfarande inte är så vuxet när jag har en mor och far som tjatar om att det är "en vanlig arbetsdag", "vi vill kunna vila ostört", "fan vad ni skramlade igår". Vi lever i två olika skift, och jag är nattkatt. Så är det bara.
Problemet är att det blir så incestigt när de kan följa varje rörelse, varje fragment. Ergo- när jag nu byter rum om sisådär en och en halv månad och blir en smula mer isolerad ska jag fan kunna bjuda mina homies på te, spela musik vilken tid som helst på dygnet och så vidare.. Så jag ska önska mig en tekokare. Ja, en sån där ful, plastig, som man stoppar in med en minst lika ful sladd i kontaktuttag på väggen. Sen ska jag ha te-påsar också. Tesorter i drivor, de ska trängas bland underkläder i min byrå. Så varje natt kan jag bara smita ut och fylla tekokaren med vatten från toaletten (nej, inte från toalettstolen..) Sen ska vi ha tekalas till småtimmarna och tills blåsorna spricker, ostörda.
En annan sak som måste ske innan brorsan lämnar boet är en grundkurs i tekniskt tänkande av honom själv. Så jag vet vad jag ska göra om internet är oförmöget att funka, eller om DVD:n vägrar samarbeta.. Well, jag har en bit kvar men det är allt ett steg i rätt riktning.
Utbildning | | Kommentera |

NUDE, NOT NAKED

Så längesedan jag ägnade mig åt bloggen! När jag läser det senaste inlägget tänker jag att fasen vad fort tiden går när man har roligt, när man är inne på sitt sista sommarlov. Det är mitt i juli och värmen är närmast tropisk, tryckande.
Arbetslös tös, jag har njutit av sommaren till fullo! Peace & Love veckan i  Borlänge var brutalt ultimat, det går inte en dag utan att jag tänker på det, saknar det, minns det. Men hey, jag är tillbaka nästa år!  Jag har fått en rejäl dos av umgänge med mina underbara vänner och det ska jag värma mig med under den långa hösten och vintern. Innan det ska jag bara proppa mig full med ännu mera av livets nektar, för än är det inte över..
Nu väntar jag på min trogna vän, hon kommer i bil numera. Jag ska flyta som en säl vid hennes sida, i en sjö som kallas simsjön. Underbart.

Utbildning | | Kommentera |
Upp