SKRITTAR UT I NATTEN

 

Vinglas nummer 2, hejdå hjärnceller små.

 

Hon har rosa, jag har vitt. Ett glas till och vi är kvitt. Undrar om det blir baconburgare på stående fot eller baguette liggandes i sot. Ingenting spelar någon roll längre, släpar oss hem. Dör i samförstånd som hämd.

 

Utbildning | | Kommentera |

JOY DIVISION


Fiffiga fredag. Inkokt lax och inkokt skolverksamhet. Tufftuff mot Göteborg med Fröken T.

 

S j ä l v k l a r t håller jag mig till gamla vanor som flugor håller sig till skiten och kan återigen konstatera att: Ju mer pengar jag har, desto snålare blir jag. Ägg-pengar i plånkan som snällt får vila i väntan på en släng kreativitet. Eller varför inte inspiration. (Ägg-pengar är såna man får i påskägget när man är artonsnartnitton).

 

Det är fan helg och imorgon dricker jag och min käresta vin ur butelj. Älskling. Just nu är hon på en öde ö på kusten, berövad all elektricitet. Men om jag sänder små elektiska kärleksstötar kanske hon känner. Hon känner för jag vet.

 

Valborg eller Valsorg, vem vet. Alla andra år har satt...Sina spår. Vi gör något okomplicerat och vi gör det välfriserat. För det är inte mycket som kan gå fel just nu. Solsystemet håller sig i schack och planeten Pluto är till för oss. Skärp dig inte för helvete, gå loss.

 


Jaha minsann! Var inte så hålögd då. Tror du är cool och retro bara för du kör runt?
Exakt så. Var hälsade kära jordbor. Beger mig mot bingelus galaxus- SÄNGEN.
Utbildning | | Kommentera |

JUST AN ANIMAL DEVELOPED IN TWO

 

Ligger med stjärten i vädret. Halva kroppen inne, halva ute. Anledningen? Vårt internet vägrar nämligen sträcka sig ut på balkongen. Så irriterande. Har till och med testat att hålla datorn svävande emellan, men icke!

 

Vad falls? Viker hundralappar som ska gå till balbiljetten. Små älsklingar. Får panikkänslor när sånt här står på schemat. Alla mardrömsscenarion om att alla skulle få en biljett utom just jag.. Eller att mitt leg inte är giltigt för att man inte ser att det är jag. Eller att jag blir haffad för innehavande av falsksedlar. Det blir nog bra. Ät en kaka och håll mun.

 

Det här med solande.. Jag har lyckats igen. Att bli halv. Alltså, jag föredrar att ligga på rygg och låta magen färgas, så ofta glöms baksidan av. Vilket resulterar i att jag blir en vandrande nutella. Mamma uppmärksammade mig.

 

"Fan du är ju tvådelad, man kan se en linje! Ge dig, häv dig på mage nu."

 

Och jag sa: "But if you thinkin' about my baby, don't matter if your black or white."

 

 

Utbildning | | Kommentera |
Upp