IT MIGHT AS WELL RAIN UNTIL SEPTEMBER

 

Morsade på mig själv i spegeln när jag gick upp tidigare. Såg rejält pojkaktig ut. Allt hår samlat i en fläta på ryggen, brottarlinne, stormjukisar och strumpor. Glåmig därtill.. Fullmunderingen börjar ta form och det är..? Ah, det är fortfarande augusti.

 

Augusti, solen skiner i dag, men av helt annan karaktär. Vi snackar inga temperaturer längre. Tycker det är smått frustrerande när årstiderna står och steppar på linjen till övergång. BLI HÖST DÅ! Bestäm dig, årstidsjävel.

 

Idag är jag jävligt busy. Tycker inte att jag känner mig särskilt arbetslös längre, inte alls faktiskt. Ska bland annat stå kvällspass på jobbet, hujedamig! Det innebär sammanlagt 6 timmar i den lokalen den här veckan. Leve livet.

 

Ska i alla fall sätta mig i den ambivalenta fake-solen nu, omsorgsfullt invirad i den nya fluffsinuffsiga filten. Misstänker att någon slaktat en isbjörn.

Utbildning | | Kommentera |

KÖR EN NAP, VA!

 

Repris på mammas fusilli-kycklig-senap-creme fraiche-gräslök-spenat-och-ostgratäng. Med en nyupptäkt finess, BACON! Drömmen. Jävlar vad mos det är i lill-skallen. Tidigt uppvaknande, dubbel körlektion.. Det är nötning som är ledordet och det biter sannerligen på mig! Extra kul när man har en "Sheriff" åkandes på gatorna med brölig Hillbilly-musik. Då vill man dö. I nearly peed my pants.

 

Jag funderar på att gå ner i djupvila ett par timmar, innan jag i ytterligare några timmar går på en föreläsning känd som Riskettan. Går i sällskap med en polare (älskar slumpen) som ruvar på skatter från Studentbalen som jag äntligen får ta del av! Håhå. Men först- en portion till av den där ljuvliga maträtten. Mätta mig om du kan!

 

Bara väntar på att min västkustflicka ska dyka upp.

 

 

Utbildning | | Kommentera |

THE SMITHS- THIS CHARMING MAN

 

Åååh fytusan så bra jag mår! Jag har koncentrerat, oavbrutet pluggat körkortsteori i 1,5 timme. Jag är faktiskt inte ironisk. Jag är glad att jag har kontroll på mig själv, för ibland slinker jag iväg. Jag har till och med gjort en långsiktig "To-do-list" och betat av den rejält på några timmar. Tar över rodret, som man.. Inte säger.

 

Bara för man är arbetslös behöver man inte vara vårdslös och sorglig. Men, när man är arbetslös och bor hemma är det bra trevligt med en Godess av matlagning hemma. Mamma! Smakade nyss på hennes nylagade fusilli-kycklig-senap-creme fraiche-gräslök-spenat-och-ostgratäng. I en liten filtallrik, för att inte överdriva såhär på kvällskvisten. Herre, så gott. Om någon skulle fråga mig om vad jag gillar för mat skulle svaret bli "vällagat" och sallader.

 

Ytterligheter! Alltså, definitionen av "vällagat" för mig är sådant som är ugnsstekt, mustigt, smakrikt, långkokat, väl smaksatt, väl sammansatt och VARMT. Sallader överraskar med att man kan bli riktigt gött mätt om man bara gör dem på rätt sätt. När jag blir stor ska jag vara på mammas nivå. Tills vidare håller jag mig till bakningen.

 

Låter som någon är hungrig, huh? Det är jag inte. Bara på sömn och kärlek.

Utbildning | | Kommentera |
Upp