SEEMS LIKE GOD BEHAVES

Idag är jag så glad att min hjärna känns ihålig. Pinad av törst vaknade jag 06.38 och sen dess har jag varit speedad. Inte så där värst upprörande med tanke på gårdagen. De flesta blir stenade av alkohol, själv svävar jag. Är glad att fånga dagen for once, solen skiner och mina miner har sammansmält till en- GLAD.

 

Far och jag ska ut och rasta oss, framför allt mig. Jag kan inte tänka mig något mer uppfriskande än just något uppfriskande att dricka idag. Off we go to the grocery store! Pappa är en fantastisk inspirationskälla för musik just nu, leve pappamusik.

 

Idag är också dagen då jag ska få en grundkurs i gymmande. Känner mig som en klåpare som kommer dit med alkohol i blodet. Hoppas de inte kör blåstest!

 

Åt förresten ett gigantiskt blåbär igår.


Utbildning | | En kommentar |

JUSTICE- TTHHEE PPAARRTTYY

Slavar för mor och far med dammsugaren. Jag städar hårt och ryckigt, har inget av det som kallas tålamod. Solen skiner in så där irriterande och jag blir svettig och irriterad. Mitt hår är tungt och vill inte hållas uppe i den åtstramande uppsättningen. Jävla pineapple-frilla.

 

Att dammsuga huset skulle kunna vara en angenäm historia. But it just isn’t. Kaninen lämnar alltid några mumifierade kaninpluttar i ryamattan, trots att hon är rumsren sen barnsben (tassar). Som en surprise. Ett litet pengaklirr i röret. Det skulle nog vara det mest stimulerande med dammsugning.

 

När jag ändå är svettig ska jag svettas mer med några styrkeövningar senare. Presssssa fram, så jag med gott samvete kan sänka några groggar när mörkret lagt sig. En dusch har aldrig varit mer lockande.  Jag får se vart kvällen för mig, är lite ambivalent efter vad alkohol förvandlade mig till förra helgen. Men som jag nämnt tidigare- ytterligheter är det farliga. Ska hålla mig i skinnet, säkert som döden den här gången!

 

För övrigt så måste jag sluta sällskapsäta. ”Men det är ju du och jag och åååh vad gott det är egentligen, alla ska vara med!” ljudar i mitt huvud. Men ingen av mina homies skulle tvinga mig att äta mot min magsägs kapacitet, bara jag. Dumt.

Utbildning | | En kommentar |

HOW MY HEART BEHAVES

Ännu en dag som inte gjort mig klokare, snarare krokigare. Av skolan, av mental betong?

Jag har gjort det jag brukar göra när jag har en bunt frihet i nävarna. Skapa.

 

Idag har jag fullkomligt mosat i mig mormors sista donuts som hon dumpade här igår. Sylt på dem och jag svävar. Det är recept som såna som kommer hänga med mig genom livet i en prickig mapp i papp.

 

Nu väntar jag på en bortsprungen vän som hittar hem i mig. Jag ska bjuda på te och kvalitetsost och bara trivas. Vänner är kärlek, just nu är vännerna min kärlek. Det är okomplicerat underbart, en tid att se tillbaka på med febervarmt hjärta och glittriga ögon.

Det är något med världen just nu, tragedi efter tragedi. Spridas ut och kladdas runt i nattens drömmar. Rycker bort framtidsdrömmar. När jag blir stor ska jag bli större.


Kan rekommendera alla en ungersk släkting. Har du ingen så se till att få!
Utbildning | | 2 kommentarer |
Upp