NYPONROSEN

 

Åh jösses. Mamma kostade på mig en ansiktsbehandling. Tyvärr fick jag som vanligt bråttom och det slutade klibbigt. Det är tropisk värme ute och när jag kommer in i det lilla behandlingsrummet ser jag någon form av sovsäck.

 

"Varsågod. Ta av skor, tröja och lägg dig till rätta."

 

Jag ser ett tjockt,  dunigt täcke framför mig där det är tänkt att jag ska stuvas in. Börjar genast svettas mer, av blotta åsynen. Kvinnan bäddar ner mig i dun i 25-graders värme. Straffbart. Som en puppa med nykläckt huvud ligger jag på plats. Visst, behandlingen var skön bortsett från nålar i tinningarna och Herr Ångfläkt flåsandes i fejjan. Femhundranittionemkronortackhejdå. Jag luktar gott.

 

Nog! Jag har ingen mat hemma, jag är fattig. Men jag har har vin och ikväll firar vi 10-dagars! Jag går åt totalt.

 

Utbildning | | Kommentera |

PEACE

 

Igår var verkligen en intryckens dag. Fällde ut känselspröten till max, fick se det där fina.

 

Köpte en Orangina på Pressbyrån för att testa att vara någon annan. "Men jag är ju nyttig och fruktkött är ju bra, apelsin släcker törst och pappa skulle bli glad". Jag hann se dem alla. Tjejen som valde Dr. Pepper och Fazerchoklad. Killen med en Fnootch och rågmacka. Mannen med Fransk nougat och Coca-cola. Egendomligheten. Det säger allt. Dr. Pepper och Fazer. Intressant tjej! Jag ville typ veta mer. Men jag hejdade mig och nöjde mig med att tänka att fan vad det är underbart med olikheter. Att en sånt val som vad man köper för resechoklad talar om något. Åh.

 

Det är sent igen. Imorgon ska vi på söndagslunch hos mormor så jag sparar plats, fast hungern börja riva köttsår i buken. Måste tappat kalorier genom timmar av konverserande med min andra hälft. Är till hälften frälst nu.

 

Natti-spratti.

 

Utbildning | | Kommentera |

HELL-O FELLOW

 

Killer, jag köttar bäst ensam. Igår var jag så jävla streetsmart. Jag prutade, fick rabatt och är sinnes nöjd. Shopping ska vara ett nöje. Nöje är att se Cubus-kön sträcka sig från Liseberg in till kassan typ och åka till tomma kassan på plan två (kids) och ba; "Tjenna, gåre bra att betala här eller?" Självklart. Ha-ha. Gick triumferande förbi kön och slängde förföriskt med den lilla plastkassen. Det krävs så lite.

 

Igår kväll var en bra kväll. Maria stod för underhållningen, så drinkar var egentligen överflödigt. Men är de gratis och smakar de milkshake klappar visst hjärtat lite extra ändå. Det är för övrigt väldigt underhållande att stöta på gamla lärare, se linedance och misslyckade parningsförsök. Snurra min värld, ni kirrar biffen.

 

PS. Jag stötte inte på någon lärare, jag stöttepå. Ah.

 

 

Burdus framtoning, mycket lår. Jag har köpt ett virkat plagg, hoppas Emma tycker att jag är ett bra ragg. Vi ska nämligen börja dejta igen nu.. Men tills ikväll- jordgubbsmaraton.

Utbildning | | Kommentera |
Upp