BU ELLER BÄ


Åh, Tessan. Idag har vi kört Flurre. McFlurry. La ett lamm på trappan åt henne. En offergåva från Lambi-konsumenterna i huset. Therese gillar lamm hon, dead or alive.

 

Klick-klick på internet. Smatter på tangentsatsen. Ett litet mail skickat till en fjordbrud plus älskare/sambo/make i Norge. Jag är så tänd på idén att mina kinder blossar. Jag vill bli uppfödare, halmkastare, bajskrattare NU!

 

Sprungit en runda med pappa, hjärtat mitt klappa(de)! Känns så bra att röra på sig. Jag planerar ju för att leva ett tag till, även om ödet gör vad fan det vill. Men jag ska vara stark medan det fortfarande pågår. Och jag är en jävla hamster, jag måste sättas i rörelse. Annars går jag under. Vidunder.

 

Dagens shopping på KVANTUM: kvinnlig ammunition/patroner, salta patroner i randig plåtburk, TOY-tuggummin (2 för 20 på favoriterna) och en bodylotion till mormor.

 

Mormor tycker nämligen att alla etiketter på Doves flaskor är så avnacerade, extra jobbigt att det står massa skit på engelska. Så jag hittade den väldigt speciella krämen åt henne. För den lilla tjänsten lär jag få en årsranson på Centerchoklad. Mormor..

 

 

Lilla Bä viskar att hon väntar med spänning på svar från lantisarna. Jag med.

Utbildning | | Kommentera |

I'VE TOLD EVERY LITTLE STAR

 

Har gått med ett konstigt leende hela dagen. Mosiga kinder. Kanske är det för att det sista mina bruna skådade i gryningen innan insomnandet var en däckad storebror, obarmhärtigt blottad under en tänd taklampa(?), stumporna på och vågrätt över bäddsoffan. Vertikal karl. Spritångor. Eller, kanske är sanningen kamouflerad.......

 

Kvällen var helt fantastisk. Inga förväntningar förgäves. Twister, guldöl, bröl. Musik. Allt man kan önska sig. Och som vanligt är det roligast innan krogen, klimaxen är nådd vid öl nr 5. Men det var taxiresan värt! Hullerombullerbackar, ett främmande land som heter Hentorp. En skåning bakom ratten och byrackor i bak.

 

Ack och ve, brorfågeln har lämnat boet för studierna igen. Ytterligare sex veckor, sen! Sen är det tydligen dags för den långa julvilan vilket återigen påminner mig.. Någonstans måste jag ta vägen. Vart, tog vägen vägen?

 

Har en dejt bokad med Miss T imorgon. Vi ska skriva brev till lantisar. Simple life nästa.

 

Utbildning | | 2 kommentarer |

WE ARE FAMILY

 

Sikken fredag. Har precis kommit hem från After work med lilla familjen. Eller nej, det bästa av allt är att vi inte är fullt så lilla längre. Bror min är hemma. Jag skulle inte ätit allt det där vispade örtsmöret, GOOD LORD.. Men det är fint. Fyra nycklar, ett lås. Familj. Fruktstund. Och vi ska liksom tvångsmässigt sitta och ha det mysigt nu. Kan det bli bättre? I soffan vi aldrig suttit alla fyra i, på samma gång alltså. Mamma är eld och lågor. Frukt, glass, konjak?! Pappa har "lyxshoppat" på Maxi stormarknad och håvat hem Amerikanska skatter. Butter and caramel. Buffalo wings. Name it. Synd att jag åt vispat smör då....

 

Nu kör vi "sonen väljer" + HDMI-kabel. Han ruvar på guld, den pojken. Tur att inte dottern väljer. Då hade alla halvlegat efter 10 minuter. Jag har fastnat i cheesyness för längesedan.

 

Och imorgon! Imorgon blir det grabbrunda. Räknar jag efter så är det Grabbrunda #3 för i år. Kan bara bli bättre. Planen var att vi skulle softa med bärs på relaxavdelningen på Skövdes äventyrsbad. Sedan torka till oss, bärsa, ruska upp oss, bärsa, köra en vända Laserdome. Och sen bärsa tills krogen stänger. 

Av den planen blir det endast: Bärsa. Och sedan bärsa lite till. Och sedan bärsa tills krogen stänger. Men så är det med grabbrunda! Ingen idé att sikta högt. Vi nöjer oss med kabel-TV och import-öl. Åhåhå. Jag som knappt kunde bärga mig tills jag skulle klä min oktoberbleka kropp i bikini..!

 

Lev och må alla skorpor

Utbildning | | Kommentera |
Upp