VECKOSLUT

 

Sista körlektionen idag. Kan man tänka sig? Knappt. Knäppt.

 

Nu blir det bara en lååååång väntan.

 

Kom på att detta med körlektionerna har varit bra på en himla massa sätt. Jävlar vad det har boostat mig. Boostie-boost. Pappa har börjat säga boosta. Herre!

 

Spring i höstbenen, obligatorisk promenad. Tror det blir neråt stan denna gång faktiskt. Det är ju trots allt Shopping-helg nu. Även om jag blivit anti sånt som man bara måste göra. Pappa låser alla dörrar när det vankas sådant trams. Han låser både fysiska och psykiska. Men jag vill fan håva hem lite. På tiden alltså. Bland annat en samisk kofta från Indiska. 25 %, hurra. Och min inpackning på 25 %. Ögon som suger efter procent/rabatt/rött/sänkt. Där har du mina. Hårt arbetande pepparkorn. Det gäller att vara slug som en iller.

 

För övrigt. Super-svenne-fredag. Jag släpar med mamma till ett träningspass och vi förenas med far i Tacosens tecken. Och vänta lite......Är det inte Idol ikväll också? Fulländat. Slätt och rätt. Noll påfrestning på prestationsfronten. Jag äter tacos, ergo sum.

 

Utbildning | | Kommentera |

THREE IS THE MAGIC NUMBER


Skrapade precis en vinstfri Trisslott. Man slutar aldrig hoppas!

 

Torsdag och hormonerna sprätter åt alla håll. Promenad? Fika? Röj? Träning?

 

Tror det blir en kombination av allt. Allt utom allt som är relevant. Trivsamt. Borde ha Trisslotter för sånt här också. Tre rutor- deal. Jag gör't.

 

Det enda jag önskade av mina Pepparkakor till föräldrar, från deras svindlande resa, var en burk Pingvin. Ha-ha. Ser det komiska i det. En burk Pingvin winegum. Winegum som annars kan vara det fattigaste och snuskigaste godiset jag vet. Men dessa är små, runda, pillerformade och fullkomligt beroendeframkallande. Resegodis, flygplansfrestelse!

 

Helt fantastiskt skarp.
Utbildning | | Kommentera |

FRALLERALLERA


En ostfralla senare. Slukad i motvind.

 

Kan äntligen räknas till de jordiska igen. 6 timmar i bil, mer eller mindre, med en skruttig frukost + trafikskolemacka i magen är inget att hurra för. Helvete vad jag fantiserade om min folieinklädda fralla sista biten innan slutstation. Gick inte att fästa tankarna på något annat.

 

Idag har jag klarat av Halkkörningen i ingen mindre stad än Jönköping! Det var så jävla roligt. Bara kul, kul, kul. Sedan var teoridelen mer hjärteskärande men jag gillar oftast när nöje förenas med nytta. Nu vet jag massor av saker.

 

Vet inte vad de där timmarna hann göra med mig, men nu kan jag inte få ner en bit till. Mat alltså. Hann magsäcken krympa? Högst troligt. Åh vad jag hatar när man inte får göra som man vill. Det är bara att konstatera, systemet blir fucked up. Ska se om en varmdusch kan ändå på den saken. Massera igång instinkterna..!

 

Gör mig mest fin inför Herr och Fru Pepparkakas ankomst. Två bortsprungna föräldrar är på g hemåt. Jag har polerat alla våtutrymmen lite extra inför deras ankomst. Vill skymta mammas lyckotår där i ögonvrån. Vivi väntar också. Hon har väl saknat mammas övergödning. Under veckan som gått har jag säkert fått ner midjemåttet på na! Det syns direkt när hon inte får sin specialkost. Hon blir yvigt rufsig och tjurig. Lek inte med elden.

 

Och hallåhallå HALT! Måste tacka min beste venn här va. Se på plutet och mina gnagarvänner! Jag snackar headern. Utan henne vore den inte möjlig. Och du, besök hennes blogg. Kan vara det bästa du gjort dag. http://hummingfox.blogg.se/

 

Utbildning | | Kommentera |
Upp