KONUNGENS FÖDELSEDAG

 

Tycker det är så kul. Jag för en dag sedan- "Jaha, är det Valborg?! Är man ledig då?" Nej. Fast det var man visst. Purrrrfekt. Och den vackra dagen inleddes med toner från igår.

 

Björnstammen levererade trots torftig publik. Så jäkla gött. Allt sammans var dock över på 45 minuter. Jag och Gurr köpte hem thaimat och somnade som två videungar igår. Vaknade upp med äventyrslystet darr i morrhåren och tog hojarna till Aspö gård. Kliade många fårskallar och rufsade till pannbenen på kossorna. Naturen. Den dansade i ögonvrån när vi susade genom grus och dagsljus. Nu har dock slöjmoln lagt beslag på himmelen och vi rör oss mot den blodtörstiga delen av dygnet. Vi ska grilla KÖTT, snöra på oss ölskridskor. Det blir spännande. Spännande och helt random. Maken till högtid alltså..

 

Ska klä mig och sminka över solbrännan från idag. Lite sorligt. Lev och må, dö och förgå.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

 

Alldeles strax slår dörrarna upp på Valhall och entrar gör Den svenska björnstammen. Valhall. Lilla stadens allt-i-allolokal. Vad har man inte gjort på Valhall? Gått på Younomia under puberteten, dansat och haft pinsamma uppvisningar, gått på konserter, studentbal.. Ja jösses. Men ikväll äre alltså Björnstammens tur och jag är så sjukt taggad. Det är så rätt i tid, så himla rätt i tid. En söndag i slutet av april, lagom tills att jag lärt mig alla ord och verser utantill. Albumet Ett fel närmare rätt har gått på högvarv ever since det släpptes och jag slipper gräma mig över att de inte dyker upp på Peace & Love i sommar. Har min mor att tacka för att Emchen och jag sitter säkert, förköp är grejen.

 

Måste reda ut några tovor och pudra näsan. Ta det lugnt i vårsolen.

Musiken | | Kommentera |

13.32


Tanken föddes någonstans mellan armhävningar och rygglyft. Göteborg. 26 april. H&M Fashion against Aids. Kollektion. Ja. Tack. Lite sent ute visserligen, får se om jag hinner norpa något vackert. Anyways, magen är gratängmätt och jag är nöjd. Mobilbiljetten var giltig och The Strokes låter fantastiskt även i rörelse.

Jag bär knut, jag är mig inte lik. Men håret gick att fluffa till med Batiste även denna gången. Och helvete vad skönt det är att få bort burret för en dag. Vässar mina sinnen på bästa vis- med musiken och en bit choklad.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp