LUND C-MALMÖ C- LUND C, ACK OCH VE

 
Hade så fel om vattnigt och grått tidigare. Den här dagen har varit helvetesvarm. Kvalm. Sista sommardagen med utsikt mot Öresundsbron. Dricka en 0,5 l LOKA hallon/persika på två sekuder. Vandra extra på alla sätt, för att ingenting var som vanligt och rätt. Det är ombyggnad de luxe i Malmö stad. Men jag är ändå glad. Och ska definitivt sluta rimma. 
 
Malmö bjöd på skatter @ Zara. Jag provade 40 men valde ut en diamant. Robsy var smakråd men vi höll samma tråd och var överrens i allt. Jag var lite extra glad då han faktiskt också hittade en tröja. Sjävmissunnaren, studenten, ekonomen, brorsan. 
 
Buffalowingsen på TGI's var som vanligt till belåtenhet och jag fick personalen att konvertera dem från förrätt till huvudrätt. Smarre. Och sellerin knastrade som aldrig förr. 
 
Jag dricker kallnat te och hoppas på botning av min rökvoice. Helt obefogat har jag förvandlats till Maggan af förorten. Minusplåtbalkong och sarong. Så himla hes bara. Och sahara i strupen. Teet hinner kallna i turbofart med tanke på koppens XXXL-size. Håller mig vaken med dunk från nollnigsfest i fjärran. Det är antingen stängt fönster och bastu, eller öppet och clubtime. Det är Lund. Det är Sparta. Over and out.
 
Godnatt
Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

GLÄDJEN ÄR STOR, SYSTER OCH BROR

 
Surplar på favoritteet (hitsmugglat) i de största kopp jag någosin skådat. Enligt Robert tjänstgör den som både tekopp och soppskål. Inte illa. Min röst är obefintlig efter nattprat, så lite te gör allt gott. Bror visade studenternas tillhåll för mig igår. Alla bostadsområden, löparsträckor, bra mataffärer, ALLT. Och det finns ju så himla mycket inbjudande så det är inte sant! Problemet var bara att han gjorde det i månsken och inte solsken. Men å andra sidan, bara de coola katterna stryker runt på nätterna. Right?
 
Efter frulle blir de rulle mot Malmö C. 
 
Det är vattnigt grått ute, sommaren står och väger och så vidare. Sov som ett barn på den bristfälligt upblåsta luftmadrassen. I think one more day can do, men sen är det dags för hemfärd igen och hamsterhjulet snurrar. Kan inte påstå att jag varit djupt försjunken i mina högskoleprovstudier än, men kanske är det läge..Nu? Bror står i duschen och världen står öppen. Hipp hurra för delprov NOG och DTK. Naila, eller faila. Det är fan frågan..
 
Lev och må.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

LIKE A SPARTAN

 
Liv och rörelse, hiv och förgörelse. Lite så är läget i Spartas korridorer just nu. Förutom i rum B1416 där en syrra och brorsa håller till och jäser efter en ostfondue på Kokoobello. Men vi ska också ut i Lundakvällen. Med löparskorna på. Och jag ska sitta med ricinolja i hårbotten och duscha med billigt varmatten efteråt. Alltså, jag kan knappt tro att jag kånkade med skiten hit. Väl omsluten i en plastpåse. Med clips på. 
 
Imorgon drar vi till Malmö för en TGI's. För fucking buffalo wings. Annars är jag mer nöjd med resultatet från shoppingen idag. På Lunds humana (second hand) fann jag en fin mönstrad koftjacka? Kofta? Jacka? Den är liksom fodrad och i festliga färger. Men jag anade katthår på den, så Robert lär få en allegichock om jag plockar fram den. Andra saker jag kan visa däremot, är mina skatter. Letade mig svettig efter ett visst dubbelknäppt skärp från Gina tricot, men gav upp hoppet om att någonsin ha det i ägo då "webshoppen sålde slut på det för längesedan" och "alla är ute efter det". Nä-hä. För mamma köpte hem det till mig. Jag dog. Det skärpet är en riktigt skarp detalj som kan kombineras med olika kläder i en evighet. OCH IDAG. Idag hittade jag skorna jag hetsjagat i tre olika städer vid det här läget. På 70% och i min jävla storlek, äntligen. Nu är de i och för sig lite fel i tiden, lite "eftersäsong" om man kan uttrycka det så. Men jag tror jag kan använda de till helgen i alla fall. Jag bryr mig inte, jag bara känner att jag ska ha dem i min samling. Så på senare tid- kaboom. Väst, skärp och skor.
 
Gud hör bön ändå. 
 
Så himla cowboy ändå. 99 spänn.
 
Sandaler från BRONX, Nilson shoes. Grovagoafina.
 
Materiellt, Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp