I UTKANTEN AV JANUARI MÅNAD


Har precis klämt i mig en fet portion mat. Mammas ljuvliga Cabanossgryta. Kreolsk gryta?

 

Ja, vad ska man säga? Jag måste bli vassare på frukost. Jag vet att vi har brie och ost och salami och kalkon och marmelad och groddar. Men jag fegar! Och frukost har blivit viktigt. Jätteviktigt. Så viktigt att jag håller med om påståendet att det är dagens viktigaste mål. Det har blivit så nu när jag ska orka jobba 8-10 timmar. Så ikväll har jag förberett. Skrivat färsk jävla ananas. Varför? - Jo för att jag knaprar flingor. Och i flingor gör sig frukt bra.

 

I och för sig knaprar jag Storpack av Kellogg's special. Sådär fantasifullt, sådär fiberrikt kanske. Men som det knastrar när man tuggar dem kan man undra om det inte är lite fiberkli eller något annat nyttigt i. Well, när jag pimpar dem med frukt kan det se ut såhär:

 

 

Not bad, huh? Jag måste ha vitaminer, så att jag inte vissnar.

 

Jag hoppas innerligt att jag kommer skapa fler härliga kreationer den nästkommande månaden, det nästkommande året, det nästkommande livet..?

 

Jag ska ta en kopp te och smeka kalufsen på min hermelinkanin. Bästa idag.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

WOMENS VOICES, PT 3

Musiken | | Kommentera |

U.O


Jag uppskattar verkligen, verkligen min lediga måndag. Ni anar inte.

 

Åh, helgen som gick var bra fin. Lördagen var riktigt rivig och den har fått mig så sjukt jävla ivrig. Klassåterträff, år 1. Jag tror det blir fler, om jag känner er. Berusning vid middagsbordet resulterar i mitt fall i stort matintag och slafs med pajskal. Haha, vad är det som händer egentligen? Min ölmage har krympt. Den tolererar noll, därför måste jag hålla koll.

 

Vad fan rimmar jag för? Genetiskt fel. Nåja. Ledigheten ägnas åt plock, pyssel och nytta. Det är precis det jag vill göra. Min fd husmorssyssla har krympt väsentligt i omfattning. Jag som fick plöja hela huset med den där satans centraldammsugaren, behöver nu endast fräscha upp mina kvadratmeter till rum. Lika bra att sätta igång, tiden horar iväg.

 

Jag börjar fundera över helgens resa. Vad jag ska ta med. Jag anstränger mig alltid sjukt mycket extra när jag reser bort. Då tar jag med färdiga, genomtänkta klädalternativ. Då finns det inga genvägar. Det är en bra sak. Nu i dagarna är jag inte alltför vass på att klä mig.

 

Mina förväntningar på Köpenhamn är förstås skyhöga. Inte nog med att vi bokat bord på stans bästa (enligt oss alltså) restaurang Flyvefisken. De. Har. Urban. Outfitters.

 

Har varit inne på http://www.urbanoutfitters.co.uk en del på sistone och skulle vara mer än tacksam om någon utav dessa ting skulle infinna sig i butik. Det varierar ju i utbud, förstås.

Materiellt | | En kommentar |
Upp