BUDAPEST

 

Här är jag.

 

Och smyckena var med, jag är bara för smart för mitt eget bästa ibland. Satan vad jag njuter här i Budapest. Hade en heldag på Gellértbadet idag, bara flöt och njöt. Sitter som väntat och väntar in mamma. Det är fuktigt. 37 grader. Är så lycklig över att få uppleva nattvärme. Bara ben och glansiga ansikten. Nu har jag fått det sagt.

 

Ikväll äter vi på favoritstället Intenzo. Jag kanske vågar mig på anka (hör du det Emma?) även om anka ingår i min förbjudet-kategori. Inte Bambi och inte kvack-kvack. Men jag får väl rucka lite på den regeln lite.. Update: Det blev gås till middag.

 

Puszi-Puss

Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

SÄVE CITY AIRPORT

 

Det är inte var dag man sitter på en flygplats och bloggar. Vem gör sånt förresten? Det är väl jag och Kenza som vanligt.. Det började bra. Glömde alla mina smycken och därmed min identitet i Skövde. KUL. Tur att det finns favoritaffärer där smyckena får kvala för att köpas.

 

Nu ställer jag mig i kö, nu drar jag. Puss

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

RESFEBER

 
Phew. Här sitter jag. Färdig. (Hoppas jag).
 
Om 5 timmar ska jag upp? Weird. Äckligt. Jag och Gurr kollar OS i alla fall. Låtsas väl som ingenting. Jag ska strax kila ner till köket och kirra ostbricka. Med små, små korvar som vi köpte igår. De har knepiga namn som "hot amigo" och "red devil".
 
Har ångest över typ allt. Klädångest, städångest, har-jag-glömt-något-ångest. Men jag biter ihop och biter på Gurrs örssnibb. Idag körde vi en sista bästa dag. Gick upp i tid och styrde familjekombin mot Hindens rev. Fantastisk plats en dag som denna. Så himla fint bara. Och sjukt.. Imorgon badar jag på Gellértbadet i Budapests centrum. Världen är liten och jag är ännu mindre som aldrig flugit själv förr. Äh.
 
Med mig i bilen till Säve finns mormor och morfar. De gör sånt. Går upp mitt i natten för att köra barnbarnet. Jag är ändå glad att inte vara helt utelämnad. Och frågan är om inte jag ligger bättre till hos mormor och morfar än mamma och pappa... Skickade ett gulligt och inställsamt sms som löd ungefär:
 
"Hej! Hoppas ni kommit fram till Budapest vid det här laget och att ni har det bra. Jag och G ska kolla OS och ha en avskedsostbricka. Kram"
 
Svar från pappa:
 
"Vi sitter på ett mysigt café i den judiska statsdelen och tänker på er..NOT! Ses på flygplatsen".
 

Ha-ha? Ska man skratta? Där var han allt käck och rolig, far min. Faktum är att jag förstår om det är ett fett NOT på det. I alla fall sen när vi är hemma igen. Jag har nämligen dödat växtligheten. All our plants are dead, typ. Gurr fick i uppgift att vattna blommorna. Ja. Det var rätt törrt so to speak.
 
På hotellet vi bor på är det fritt fram med internetuppkoppling. Så kanskekanske dyker det upp ett inlägg eller två. Jag finns på instagram. Och öh, ja det brukar komma tillfällen. Då jag och far väntar på mor som ska pudra näsan. Men de få dagar vi har ska vi ta vara på med bad och stadsvandringar. Kommer bli rätt krispigt. Så jag får väl säga tack och hej, flygplanstjej!
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp