DELAY


Jag blir så ledsen. Just när jag bokat en fucking biljett(som dessutom inte är ombokningsbar) så har något horat med spåret vid Södertälje eller gudvetvar. Det blev framflyttat till 11.25. Jag strosade till förbannelse på stan och föga hjälpte det. När jag började gå mot stationen och tänkte att jag kunde chilla där ett tag insåg jag att det var bättre art åka hem. Tåget åker 12.05, hurra. Detta är det osmidiga med biljetten, jag måste liksom med just det tåget. Bah.

Å andra sidan, nu får jag tid för njut på soltaket. Och jag hinner måla naglarna i glittrigaste glitter medan jag smuttar på min ännu bubbliga Ramlösa.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

MORS!

Sitter här i mitt skepparlinne ja! Det är ett ganska så gigantiskt ankare på den och jag gillar det, makes me feel powerful. Det är typ köpt på.. Damella? Ah. Rätt gött konstigt ändå.

 

Förresten är jag tågsugen. Maxar batteriet på telef(å)onen så att jag kan slungas runt i musikens värld under resan. Valde förresten Intercity, så det brukar gå smidigt. Planen är väl sådan att jag ska komplettera studentpresenter, köpa födelsedagspresenter och kika ut något till mig själv, samtidigt. Därför tänkte jag ta och trampa mot stationen nu, så att jag hinner ta ett Pressbyrå-stopp och ladda inför dagen. Men frukta ej, resmackan är med.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

SJ INTERCITY

 

Hoppsan Kerstin! Så hade jag bokat en tågresa till imorgon. Enkel, förstås. De där sabla Fritidskorten är ju inte versamma förrän 16.00 på vardagar. Och varför Göteborg imorgon? Kan man undra. Svaret är att min och mammas planerade trip var oförenlig med våra middagsplaner för fredagen. 17.00 ska familjen vara samlad, bah.

 

Jag har fått lön och är sugen på att smaska på en McWrap i Nordstan. Hmm.. Det är nog mest det ja. Och förstås, u t b u d e t. Har höga förväntnignar på TOPSHOP. Måtte de ha något jag kan hoppa i under kommande tillställningar. En perfekt klänning vore helt enkelt perfekt.

 

10.05 rullar jag mot G-town. Innan dess vill jag helst sova ett par timmar och gärna hinna duscha också. Det blir väckning av päronen innan de drar till kneget. Godnatt katter.

 

Som en sista grej vilka bara hylla Zinksalvan. Ja, stjärtextraktet. Bebissalvan. Flertalet av polarna mina har alltid beskrivit smörjan som finnutrotande. Jag var länge skeptisk, eftersom formulan är så satans FET. Tänkte att det säkert bara späder på talgproduktionen. Men icke! Jag är också frälst sen en tid tillbaka. Den där prylen fullkomligt mejar potentiella utslag. De bara försvinner. Fantastiskt. Nåja, vart var jag? Ja visst ja. Nattinufsan dårå!

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp