NOVEMBERS SISTA DAGAR

 
Hejsan. Blev det mörkt halv två idag? Jag tror det blev mörkt halv två idag. 
 
Jag har knegat mina timmar, och idag fick jag göra saker jag aldrig gjort förr. Det är bra och kul med ett jobb som fortfarande kan kännas "nytt" fast man jobbat där sedan i somras. Idag fick jag till exempel göra burgare för första gången. Lite pirrigt, men egentligen ganska så simpelt. Och jag blir stolt över Max för att allt är så himla fräscht. Man ser ju det när man pusslar ihop bugare. Och allt gick bra, förutom att jag inte var helnöjd med min "wrapping", alltså vikningen av omslagspappret. Katastroffult. Men- man lär sig. 
 
Snöpinnarna sätts ner till marken i takt med att snölagret växer till sig på marken. Jag tycker det är så himla mysigt och right in time. Första advent får gärna skynda sig på. Jag håller fortfarande tillgodo med min skraltiga cykel, men kanske går det inte länge till. 
 
Det är torsdag, förkylningen som inkräktade på mitt annars fläckfria immunförsvar i början av veckan, är nu borta med vinden. Jag. Ska. Träna. Och fy tusan vad skönt det ska bli! Annars är det himla lussebulliga kvällar, man jäser inifrån och ut. Gurglar glögg och knaprar peppisar. 
 
December månad ser ut att innehålla lagom dos jobb och lagom dos pyssel. Har tusen idéer. Egentligen hade jag en himla mysig idé om att dra en lapp ur min fina plåtburk ungefär var annan dag i december där jag skrivit ett julgodis på vardera lapp. Jag visade Gustav och han tyckte det var en bra idé. Men så hällde han ut mina lappar i en hög och sa:
 
"Eller så gör vi såhär- vi tar en pysseldag! Alla på en gång".
 
Älskade Gustav. Och nu har han gett sig in i leken. Nu jävlar ska vi baka.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

LUND

 
Bjuppar på några bilder från veckostarten. Gick upp ett kilo.
 
 
 
 
 
Avslutar med en ljus och fräsch i allt det murriga. Hejhopp!
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

KEEP MY FINGERS CROSSED

 
Hallå eller, hur glad blir man inte av snön som faller? 
 
Jag blir i alla fall själaglad. Av många s(j)käl, he-he. Värker ut den här förmiddagen, en tråkig sådan med dammsugaren i fokus. Men jag kom i alla fall upp utan problem idag. Bådar gott för framtiden. Nu ska jag bara få ordning på ögonen mina, hos le optiker. 
 
Kurr vs. pirr i magen avlöser varandra. Alltså tills 12 december kommer jag vara på spänn som fan. Jag vill, jag vill, jag vill komma in på min älskade vårdlinje. Har fått fyr i kalsongen sedan igår om man säger så.. Om jag nu kommer in, konkurrensen är hård ladies and gentlemen, lovar jag att jag ska ta tåget ner till Göteborg och Butteriks och köpa en sådan här:
 
 
Närå. 
 
Jorå.
 
Hejdå. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp