KVALBORG, VALBORG, FINALBORG

HÖRNI.
 
Det är nu det roliga börjar. Visserligen tappade jag humöret i takt med att himlen tappade sin färg idag. Sitter och knattrar på tangenterna med semitinade fingrar. Vi har nämligen varit ute i en park och fejdats mot andra nationer i Sista-april-lekar. Det är för det första inte sista april? Och det var egentligen bara en omgång dragkamp som "lekar". Men i alla fall. Jag tjänade en gratisburgare på kalaset i alla fall. 
 
Nu har jag tagit mig samman för lite eftermiddagsplugg, medans övriga kollar tecknat.

Vi har en viss Elin Briggnerlainen på besök nu i dagarna. Snart är hon hemkommen från Malmö och dagens utbildning för att få truckkörkort. Senare blir det slumberparty och KVALborg. Tätt följt av VALborg imorgon och sedan FINALborg på onsdag, med bland annat Svinbladhs istället för Winbladhs. Hihi. Jag är måttligt exited alltså. Enligt väderleksrapporten kan det bli ett antal brända näsor i parkerna imorgon. 
 
Mor och far har vinkats av efter en lördag-till-måndag-vistelse. Och det knepiga är att vi ses redan om tre dagar. Då far jag hemåt för sammanstrålning med bruttorna mina. Kalas och grillkvällar!
 
 
Bild från dagens dragkamp team Helsingkrona. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

FÖRLÖST, LÖST, ÖS

Jag är fri från giftbebisen nu. FÖRLÖST!
 
Inte ett spår av det som igår var. Sista kalvningen ägde rum ca 19.00, sedan sov jag en hel natts sömn och vaknade utvilad. Visst, matlusten är väl inte på topp (om den ens existerar), men sådant går ju upp och ner. Jag får se det såhär- jag sparar mig till M.E.A.T imorgon kväll! Holy moly. 
 
En annan sak. Hade tid hos Optikern vid 10.10. Ville verkligen inte missa den tiden, även om läget såg kritiskt ut igår. Så jag spritade mig, utvärtes och själsligen och cyklade dit. Good for me, för nu är jag fri från Fröken Blefarit och dessutom har jag linser i(!). JAG. KAN. SE. Som förväntat har ögonen mina blivit än mer klena och högre styrka har adderats i de nya linserna. Så idag ska jag känna in dem. Jag som ville beställa nya idag, idag, IDAG. Prio ett på måndagrå. 
 
Detta med att se ordentligt, sjukt underskattat. 
 
Jaha. Och jag är så sjukt lättad, eftersom jag ÄNTLIGEN har löst ett problem som galopperat mig i nacken i ca tre jävla veckor. Inte bra för mitt känsliga psyke. JAG ÄR FRI. Det är nästan så jag knäcker en bärtz på detta alltså. Firar. 
 
Ikväll är det dags för det mytomspunna "Disco-Schlampe" på klubben. Discoslampan alltså. GurreG jobbar och jag borde ju vara supportive och komma och se hur han har det under kvällen..... Ja, jag vet att jag kanske punkterar min moral om jag festar dagen efter kalvningskavalkaden, men Gud är väl också skenhelig ibland. Jag har gjort det förr. Studentfest, april 2011. Therese och jag och vin. Rosé. Närmaste H&M-kasse i köket. "Öh, Therese, jag tror jag måste..." Hulk, hulk och så vidare i natten. Och då var det ändå på samma jävla dag som jag blivit matförgiftad. Skam den som ger sig. 
 
Detta med att se ordentligt har även sina nackdelar. Man ser sig själv ur ett nytt perspektiv. "Ser jag verkligen ut sådär? Har jag mage att se ut så?". Och så ser man alla miljarden hårstrån som jag och brunetten jag bor med släpper ifrån oss på badrumsgolvet till exempel. Och imorgon kommer mamma... Dags att fatta dammsugaren. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

CALICIVIRUS

Jippi och hurra, då var det min tur.
 
Det hela började med migränen från helvetet igår kväll. Ur den föddes magontet från helvetet när jag slog upp mina bruna imorse. Hulk, hulk. Ännu ett offer för vad det nu är för något som våldtar våra magar. USCH.
 
Ringde Dr.D aka pappa. Han avrådde mig från allt som har med skola och jobb att göra. Så jag är nu sjukanmäld. SJUKANMÄLD. Har aldrig varit det från jobb tidigare. Jag tänkte på 48-timmarsregeln (även om jag tyvärr inte tror att dagen sista spya är utspydd), men de ville inte ta några risker och strök helgens jobb. Det enda jobbet jag hade den här månaden. SNYFT. 
 
Jag fattar inte. Det är som att bära på en giftbebis hela tiden. MAN BLIR ALDRIG FRI.
 
Over n' out.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp