SHOESHINEGIRL

 
Hello. 
 
Igårå... Tappade humöret en smula när vi köade EN TIMMA till labyrintklubben, som för övrigt inte var Helsingkronas utan Västgöta nation. Det blåste. Det var kallt. Det var rått. Med labyrint menar jag att det liksom var som en kullvert. Underground. Tusen olika förgreningar och höjdskillnader. Inte att rekommendera när man är berusad, vilket man som oftast är när man går på klubb. Annars vare ju skoj.
 
Jag sov ut idag. Det gjorde inte Gurret, stackarn. Vi lagade världens go-lunch med lax som hade ett täcke med smaksatt creme fraiche. Samt kokt broccoli + morot som vi sedan smörstekte. Åh, älskar mat man står sig på. Och idag har Gurr lovat att vi ska ut och springa. Och står det på min blogg, ja då finns ingen återvändo. IT'S OFFICIAL. Och det gör mig själaglad att det är så torrt och fint ute. Vårigt. Mot barmark ska våra gummisulor studsa. Och på tal om gummisulor har jag äntligen tagit mig tid för lite skovård. Alla mina svarta vinterskor får sig en omgång..
 
 
Sovjet Russia, 1987. Lite sån känsla i alla fall. Och äckeljuicen har vi ställt ut på vädring.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

NIPNYP

 
Well hello. Här sitter jag med ett slags strypkoppel i form av hörlurar. Tavlan. Den hängde på väggen för två dagar sedan. Men den natten fick den för sig att ramla ner. Gud. Vad. Vi. Inte. Fattade. Någonting. Och nu står den här. För ingen orkar hänga upp den. Men som ni ser har den ju ett ganska högt underhållningsvärde.
 
Anledningen till hörlurarna är att jag hoppas jag ska hinna klämma in en Skype med Emma innan det är dags för novischaktiviteter. Då var denna dagen räddad. Efter aktiviteterna ska vi käka på Winblads och därefter festa. Fezt, fezt, fezt. Och Gustav som började den här dagen med att säga "Jag behöver helg" får härmed en liten lill-lördag. Det är så bra med Helsingkrona. Varje fredag kan man sätta sig och ta en öl eller käka för cirkus 30 spänn. På kvällen är det nattklubb. Helgen är alltid safe liksom. Även om tillvaron är väldigt "Pippi Långstrump" här, det vill säga att man lever precis som man vill, så är det något visst med helg. Linjen mellan helg och vardag  har alltså än så länge inte suddats ut.
 
Hur som haver. Min nya hobby- Veckans erbjudande på Ica. En sån tur att jag och Gustav förvandlats till fruktslukare. Undrar om det har med luftfuktigheten att göra, att den är lite halvkass at the moment? Nåja. I veckan är det bland annat erbjudande på vindruvor, päron och broccoli. Så tidigare gick jag och köpte en påse grönt. För igår kom vi till Ica kring 21. Vad trodde vi egentligen? Slut, slut, slut.
  
OCH HÖRNI. Det är typ våår. Vi har tunnisjackor på oss! Snön smälte igår/inatt. Gick ut i tröjan jag har på bilden plus skinnjacka och svettades. Inga vantar. Ingen halsduk. Nu behöver bara solen kika fram så har vi en ny årstid på g. 
 
Lev och må!
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

GRAND DE LUXE

 
Äntligen har jag båda hjulen i spåren! Kan man säga så? Livet känns lättare.
 
Vi kollade på Ebba & Didrik igår, hela två avsnitt. Och Gustav vred sig av skratt en gång och blev generad en annan gång, så lite inverkan hade det väl på honom. Hade glömt bort hur snygg Yrla var. Ville va henne när jag var yngre, tyckte hon var sådär ballt bh-lös och sommarfräsch. Känns som att det utseendet dog i och med att 80-talet tog slut?
 
Om en halvtimme börjar mitt träningspass som jag ska punktera efteråt med Gurr. Ska bjuppa oss på nya Max-burgaren Crunchy nacho. Är ju curious alltså! Murrelimurr.
Utbildning, Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp