CANDY CRUSH

Idag har jag sannerligen tillbringat en hel del tid framför datorn. Perfekt surfdag helt enkelt. Och en surfdag innebär att jag plöjer alla mina favoritsidor och att plånkan flåsar "snälla, hitta nu inget". Internetshopping alltså. Livsfarligt.
 
Nåja. Gled i alla fall in på Topshop och fick se detta:
 
 
 
 
Alltså. Vem vill inte vara en godis?!
Materiellt | | 2 kommentarer |

PROM

Är ute i ruskigt god tid, men ser man fram emot något kan det ju sällan vara för tidigt. Eller?
 
Lördgen den 5/10 ska jag på Helsingkronas Snörsjöbal, hurra. Det är venetianskt tema, vilket innebär att man helst ska bära en mask under kvällen och att balen/dukningen i allmänhet kommer att vara i samma tema. Själv ska jag nog se till att skaffa en mask på pinne så att jag lätt kan lägga undan den och visa upp facet. Samtidigt har jag hittat världens coolaste mask med plym och grejer. Så hur det blir i slutändan återstår att se..
 
Klänningen är klar sedan länge. 
 
 
 
 
Den här fantastiska från Talitha kommer jag bära. Det är en paljettdröm. Har dock gjort några justeringar på den och det är att jag plockat ut de hårda axelvaddarna som fanns från början. Passar inte mig alls med tanke på att jag flera gånger blivit tagen för en simmerska. Jag har alltså ganska breda axlar som jag faktiskt sällan väljer att förstärka, dvs puffärm eller kavajer går bort för min del. Jag har även funderingar på att kapa släpet på den en aning, eftersom att det redan är lite uppfransat (OBS, klänningen har används av en annan tjej tidigare). 
 
Men öppen i ryggen är klännigen och det är ju hur kalas som helst. Passar utmärkt till höst/vinter eftersom det inte är en särskilt somrig klänning. Eftersom ryggen är öppen så blir det med största sannorlikhet en håruppsättning till så att jag inte förtar det med ett långt hår som hänger i bak på ryggen. Jag har planer på något i den här stilen..
 
 
Volym. Högt skare va! Och eftersom att klänningen är så pass hög i halsringningen samt att frisyren är aningen dramatisk, så kommer jag satsa på maffiga örhängen och utesluta halsband. 
 
 
 
Lite såhär går mina tankar. Såg nämligen en kombination där man hade en enfärgad (grön också ja) klänning och faktiskt inte bryter av med någon annan färg på smyckena utan snarare tar upp färgen i smyckena. Mycket vackert!
 
Mina favoriter av dessa är nog de första. Lagom stora och jag gillar att de sitter "direkt på" örat och inte dinglar (har av någon anledning alltid haft lite svårt för dingel, äger typ två par sådana). Dessutom piggar det upp med det silvriga runtom den gröna stenen. Men de ska ju gärna vara i ton med klänningen och det kan ju vara lite svårt när man beställer från nätet. 
 
Ska ta med klänningen till Cubus snart, för där finns dessa skönheter..
 
 
Spännande, spännande.
 
Frisyren kommer jag inte fixa själv, får slå på stort med ett frisörbesök. Make-upen kommer jag förmodligen att fixa själv. Och då blir det givetvis:
 
Detta på läpparna. Nummer 05, Femme fatale för den som undrar.
 
 
Ett par sådana. 
 
 
 
Detta på naglarna. Finaste vinröda lacket!
 
På fötterna: 
 
 
Måste förmodligen skaffa någon liten väska till eftersom jag äger exakt noll väskor av den typen. Eller vänta. Har ju min clutch från gymnasiebalen, samt en leomönstrad annan liten rackare. Detaljer, detaljer..
 
Kommer i alla fall bli en fantastisk kväll. Har vi gått igenom topp till tå nu? Vavava? 
 
Syftet med det här inlägget är väl mest som en kom-ihåg-grej till mig själv, samt som inspration till andra som kanske ska på bal framöver eller på någon annan festlig tillställning. Langa gärna synpunkter. För mig är det här balandet lite som att planera mitt eget bröllop, haha. Allt från den perfekta parfymen till.. Ja, de perfekta underkläderna. 
 
/Mvh Promqueen. 
Materiellt | | 3 kommentarer |

ÄPPEL PÄPPEL PIRUM PARUM

 
Kukelikuu! Ville mest säga att jag har handlat plåt idag. På T.G.R. Ja, alltså när sånahär finingar kostar mellan 10 och 40 spänn kan jag faktiskt inte lägga band på mig. Nix. Hoppas de hänger med i några decennier så att jag kan låtsas att de är vintage i alla fall..
 
Produktiv dag, för övrigt. Förutom borrmaskinen från helvetet som väckte oss strax efter åtta och tvingade oss till en mitt-på-dagen-lur. Hu. På Gurres jobbfria dag och allt. Men vi har strukit runt på stan (som man kan se ovan), gymmat, käkat kalasgod hemmagjord räksallad och nu stundar KRIG. Krig mot bananflugorna här i korren. They're taking over, seriously. Huskurer, ölgravar och diskmedelssprayade glaskanter. Eller ja, finns det fler förslag för att bli kvitt dem?
 
Lev och må.
Materiellt | | Kommentera |
Upp