ENOUGH

 
Åh vad jag älskar Makthaverskan.
Musiken | | 3 kommentarer |

HOME SWEET HOME

 
Jaha. Här sitter jag i föräldrahemmet. Eller nej, jag kan ju inte kalla det för föräldrahem men hemmet där mina föräldrar håller hus. Jättekonstigt! Jag har under en tid fått känslor av att "shit, inget/ingen får ta bort detta mitt liv". Jag är rädd att jag inte ska få fortsätta, att något skulle hålla mig fast. Och då pratar vi om mitt nuvarande liv, det med GurreG. Den vardagslyckliga lilla bubblan, den som faktiskt är på väg någon stans. När jag kommer hem hit så känner jag det när jag sitter vid matbordet eller strögar på golven, att jag har varit för mycket av ingenting här. Jag kan inte "bli mer" här. För att inte tala om hur jag känner inför staden. Så himla utforskad. Men jag är så himla glad att jag kom hem i alla fall, för här känner jag trygghet och ro. Och jag har två fantastiska päron och jag har precis lättat mitt hjärta. Phew.  
 
Vaknar utvilad 09.00. Friskhetstecken och goda vanor. Nu ska jag bara käka mig en frukost och FROSSA i all frukt här hemma. Sedan kan dagen ta fart. För min del, en pluggig sådan. Ibland är bytet av pluggmiljö superviktigt för mig, har jag tur blir detta succé. Senare kanske jag hör av mig till någon kompis och frågar om vi kan leka. Och jag har bil, men kan jag köra den? Så jävla längesedan.. 
 
Robs kommer hem ikväll så jag antar att det blir någon form av familjereunion. Åh.
 
 
Innan bästa G drog hem igår så klappade vi på frustande kor på Aspö. Ingen vår utan Aspö, även om jag tror att hela världen bör tina lite granna först för att djuren ska kunna föröka sig..
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

H&M

Hejhoppsan! Tänkte mest säga att jag kalasar med internetshopping och är pirrig. Ska se en film som är superdupernyfiken på. Den heter "Everything is illuminated". 
 
Trailer? Sure. www.youtube.com/watch?v=tSUOYY4oukc
 
För övrigt har jag jobbat, hetsat sönder mitt huvud, städat bort festen från igår och odlat migrän ungefär samtidigt. För att vara ärlig så ser jag fram emot att slå igen den här lilla lappiga toppen och lägga mig under flufftäcket. 
 
Men. Först en liten visning på det som komma skall till Ica Tunas postutlämning..
 
 
Ett stycke "årets bikini". Beställer alltid från H&M och är alltid nöjd. De håller visserligen bara just den sommaren, men det är också så jag vill ha det då jag gillar variation i bikinivärlden. Det här året är det dock ett sent bikiniköp i jämförelsetidigare med tidigare år. Men de brukar få in ca 3 omgångar av badkläder och jag tyckte inte att det första gänget bikinisar stack ut över huvud taget. Har dessutom provat i affär och kände bara att.. Nä. Nåja. Vet av tidigare erfarenhet att jag passar i så kallad balkongeffekt, två kokta ägg i varsin korg, ungefär. Studsigt och hippt! Shit, vad är det med mig egentligen?
 
Shortsen dårå. Sådär perfekt neoniga som gör sig så fint till solbrända ben. Och ja, det mesta som har ett inslag av djurmönster åker ju ner i min shoppingkorg. Så är det med det! Mina vänner säger i alla fall att jag är en av de få som kan bära djurmönster utan att se "för mycket" ut. Tack. Jag älskar er. Och hoppas innerligt att ni talar sanning. Just dessa shorts har ju bara en diskret touch av kattdjur. Mumma. Kalasnöjd är jag i alla fall. Hoppas att den rosa färgen på bikinisetet lever upp till mina förväntningar. Men annars är det ju inte värre än att jag får skicka tillbaka det. Och det brukar ju också funka smidigt hos H&M! Wuw, man kan ju nästan tro att detta inlägg är sponsrat.. Men icke! Nu väntar jag med spänning på sms-avi. 
Materiellt | | 2 kommentarer |
Upp