WINTER WONDERLAND


 
Kan nästan inte fatta att jag klarade att lämna det här facet idag. Det finaste: När han kommer till stationen med andan i halsen, spritkryddad andedräkt iklädd frack. Bara för att pussa mig hejdå. Bevarar den bilden för evigt.
 
Nu sitter jag på tåget och SNÖN faller utanför. Pappa preppar brasan och de där hemma väntar hem mig. Suck, livet känns bra fint ibland.. 
 
Imorgon sätter vi oss på Expressbussen 08.30 och besöker Göteborg. Ska somna till spraket av brasan i dubbelsängen i natt. 
 
Lev och må. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

DELPHINENBADET

 
Ja, hörni. Idag small det! Tog först en sovis med Gurret (oj så ovanligt). Smälte frullen och cyklade iväg mot okänd destination. Jag har så himla kass lokalsinne. Så jag använde mig av GPS-funktionen i mobilen för sjuttioelfte gången. Och la ifrån mig vantarna. I cykelkorgen. När jag kom fram hade ena blåst bort i den orkan som rådde.............................
 
Jag blev på så himla kasst humör. Bästa thermo-tummisar med svart mocka. Mina favoriter! Åh och det är inte första gången jag blir av med vantar. Sur, kallsvettig och rödsprängd haltade jag in i lokalen där jag fick vänta på min tur för att fråga om det gick för sig att simma lite. Det gick det. Glad i hågen (ändå) halade jag fram sedlarna samtidigt som jag i ögonvrån ser en buss som släpper av säkert femtio små knattar. Och receptionisten säger:"Bara så du är med på det så är det ett gäng barn på g här.. Men det ska nog finnas en fläck ledig".
 
Jaha. Det hoppades jag innerligt på. Började därför simma med ivriga simtag tills benhinnorna glödde. Ville ju hinna, ville ju passa på innan poolen invaderades av små huliganer. Först var det jag, en gubbe och två tanter som motionssimmade. Sedan var det jag och två proffs som under hela simturen fick parera mig och varandra på olika sätt. Vi hade två banor, om ni tänker. Ganska superlite alltså. Men simmade gjorde jag. Simmade mig trött, duschade av mig och cyklade hem igen. Supernära låg det, after all. MEN. Nästa gång provar jag nog stor-badet i Stadsparken. Detta var beyond litet alltså. 
 
Efter simturen lagade jag och Snurre morotsoppa. Supergod! Och så har vi varit på Ica och handlat plus att jag hämtade ut fina kökshanddduken med julmotiv: 
... Samt fått hem en julklapp jag beställt på posten. Det går undan! Älskar när saker och ting man beställer kommer innan man ens hunnit beställa, typ. Nu tjuvstartar jag advent genom att ha tänt ett blockljus i fönstet med en plåtstjärna som underlag. Knaprar wasabinötter och väntar in att klockan ska närma sig 18. Då blir det nationsmöte med servering den här gången(!). Fajitas och cola på glasflaska. DRÖMMEN. 
 
Ska försöka komma igång med packningen också. Åker ju trots allt hem(?) imorgon. 
 
Lev och må.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

PUPPY

 
 
När Gustav visar det här klippet.........
 
Hur ska jag då förvänta mig något annat i julklapp? Eller vill jag ens förvänta mig något annat i julklapp? Öh. Vill ha lilla frallan frank i min julstrumpa i år. 
 
 
JAG HADE DÖTT. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp