AT ASOS

ALLTSÅ. Idag fick jag tillbaka resultatet från första tentan.
 
*Trumvirvel*... OCH JAG FICK VG. Ett poäng från maxpoäng. Vad händer?!
 
Är så himla lättad, ville nästan kräkas av nervositet igår. Men nu kan jag alltså andas ut. Och ha detta i ryggen tills det är dags att skriva tenta igen. Wow. Och jag tänker som så att slit måste ju belönas? I alla fall om man ska följa en kompis här på korren som alltid köper tentapresenter- till sig själv. Om jag fick välja idag skulle det bli något av dessa, kanske..
 
 
 
Frågan är om jag skulle använda den med den är ju grön och det är ju sammet= två flugor i en smäll. Ganska cool också! Skulle dock skippat skorna och fluffet i kulör hjärnsubstans.
 
 
Lightvariant i form av vippig kjol..
 
 
Mer grönt. Lite krocko-feeling.
 
 
Eller helt enkelt bara en brontosaurus. 
Materiellt | | Kommentera |

HIT ME, THURSDAY

Ena morgonen vaknar jag inte alls (igår) och andra studsar jag upp. Klurigt det där.

Idag var en studsarmorgon. Jag ska strax sätta tänderna i frullen för att sedan plugga fram till lunch, luncha, ta bussen till skolan för en låååång föreläsning, ta tåget till Lund igen och cykla hem Gröna skrället. Hon har putsats upp hos Lundacykeln. Puh.. Hyfsat utstakad dag.
 
Imorgon är dagen hyfsat utstaktad också. Läskig examination á la preklinisk kurs (praktiskt) på morgen, håltimma (säger man så även på högskolan?) till eftermiddagen då jag tänkte hämta ut ett paket i Malmö osv, seminarie och sedan snabbt hem för att svida om till varulv. Ni då?
 
Ser så mycket fram emot imorgon klockan 16.15 då jag äntligen får ta helg och sörpla ur butelj.. Ack, ytterligheter. Det blir skoj, bloggen får hänga med på ett hörn.
 
Torsdag. Come on!
 
Ps. Vill meddela att jag och Gustav krigar med vår sit-upchallange varje dag. Efter 8 dagar (är nu inne på 12) kunde jag se resultat på riktigt. Alltså tonade magrutor. Det är inte illa. Ser fram emot att bli starkare och att se vad slutresultatet blir när vi kört i en månad.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

LEDIG TISDAG

Vaknade upp PIGG idag. Det har inte hänt sedan inte vet jag..
 
Gick frivilligt upp vid samma tid som Gurre och nu sitter jag här 08.30 och rullar tummarna..
 
Nåja.
 
Ska passa på att plugga lite och fräscha upp mig, för vid 10.00 smäller det. Gyminstruktion #2 i mitt liv, hoppas på en givande timme. Får dock förklara att min nacke och mina axlar för tillfället är paj.
 
Stormen är long gone, utanför pågår röjningsarbete av TRE fallna träd (av de jag kan se härifrån alltså). Vi gick aldrig till Ica igår. Och det var nog himla klokt. För det har fallit ett träd precis på den lilla gången vi tar för att gena mot Ica. Fy sjutton alltså.. Det vi däremot gjorde var att gråta upp en toarulle till Rosa bandet-galan. Kul att se att de slog nytt rekord med insamlingen. Heja forskningen och bu för cancer!
 
Later.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp