KÄNDE MIG KÄND

Känner mig som en kändis idag eftersom jag fick vara del både av rubriken på Niotillfems senaste inlägg, samt vara nummer två ut att berätta om sommarens bästa minne. Det gjorde mig glad.
 
 
Tänk att detta bara var några veckor sedan. Det var verkligen så. Jag surade för att jag inte fick ha höststassen. Det var sol och svettigt, jag frös aldrig när jag väntade på bussen på morgonen. Det anordnades slip n slide-fester och sommaren gav sig inte. Det har den gjort nu. Men den har gett vika för en vacker höst. Träden har dock kvar mycket av sommarens färger än. När jag ser att det blir gult ska jag bege mig mot St. Hans backar här i Lund och bara kolla på allt. 
 
Jag har åstadkommit en hel del den här helgen. Bland annat lämnat in min första riktiga skoluppgift. Jag har också jobbat och firrat till det mesta inför nästa helgs BAL. Oh lord så kul!
 
 
Jag erkänner, jag fullkomligen slavar under de nya filtren på Iphone. Det här var min enda och bästa måltid idag. Tog en liten after work på tu man hand. Bästa greenburgare. Bästa. Och de nya pommesen. En jävla succé. 
 
Nu ska jag och Gurrgull kolla på ytterligare en naturfilm. Ikväll blir det "Fresh water" och igår såg vi "Mountains". Vi bestämde oss för att inte välja och bråka om avsnitten, utan att se alla en efter en i turordning. Ja, det kan ju liksom inte bli tråkigt med "Planet earth". Kan bara inte. 
 
Bonne nuit. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

DET OSAR FREDAG

 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken himla sprudlande fredag jag hade igår ändå. 
 
Var fast besluten om att gå ut och med mig fick jag fyra goa tjejer. Ölen var alldeles perfekt bubblig. Ja ni ser ju bild nummer två. En nyöppnad tunna, tydligen. Kannor dracks och kvällen var i rullning. Fick dansa med favorit-Nicky som man bara vill pussa på hela tiden. Hon är som stjärnglitter och discoljus hela hon. 
 
Kvällen var kul, fast ute var det knappt något folk. Vi härjade det där stackars dansgolvet tills vi inte orkade längre. Då gick jag hem, la mig ner och lyssnade på Bob Dylan. Så himla typiskt mig när jag är förfriskad. Komma till insikt om saker. Lyssna på Dylan naken. Jag lyssnade nog inte så aktivt ändå, för när jag vaknade var han fortfarande igång och klockan var halv sju på morgonen. Och Gustav var inte hemma än. Satte i halsen. Han var dock på efterfest och drog Mc D på morgonkvirren där. 
 
Jag plågades kort men intensivt av den värsta huvudvärken i världshistorien. Multiplicerade 1 Alvedon med 2. Det gör jag ALDRIG annnars. Ett tag på morgonen kände jag mig som ett kalhygge själsmässigt. Jag mådde också illa. Tog en tur och postade ett brev och kom tillbaka med nya krafter. Jag har skrivit klart mina två första inlämningsuppgifter i skolan. HIGH FIVE. Nu kan jag ägna mig åt viktigheter som tentaplugg. Imorgon jobbar jag dock 11.30-16.30. 
 
Gustav och jag ska kolla på naturfilm. Animal Planet-ish. Fast Planet Earth då. Det är det nya "vi-tar-en-filmkväll". Ibland blir man bara besviken på spelfilm. Naturen gör en sällan besviken. I förrgår såg vi "Från pol till pol" och idag sa Gustav något om öken. Själv är jag mer sugen på tropisk regnskog eller undervattensfilm, men det finns ju fler kvällar. Och såklart så är det film med mysgubben som berättarröst. Sir David Attenborough, närmare bestämt. Tänk er typ Dumbledore. ÅH!
 
Lev och må.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

READY, SET, GO

Idag hämtade jag upp det här lilla "partysetet" på Icas postutlämning(?). Postuthämtning? Gustav undrade när jag ska ha detta på mig och jag svarade "när jag vill vara extra fin en fredag" eller "när det är fest". På bilden ser det ut som att det är världens glapp mellan tröja och kjol men saken är att de nästan går ihop. Lite som en klänning fast med hudglipa. Fantastiskt fint.
 
Anyway, så var det väl typ dagens action. Har läst, tänkt och skrivit etik hela dagen. Spännande ämne, mer spännande än vissa andra.
 
När Gustav kom hem klockan jätte-sent hetscyklade vi ner till stan för ett par viktiga ärenden. Jag har köpt ett rouge för att plocka fram kindbenen mina, och en fjäder att ha i manen på balen. 
 
Strax beger vi oss ner till stan för upphämtning av fadersfiguren min och käk på V.e.s.p.a.
 
Imorgon stiger jag upp halv sex för att bege mig mot ett visst äldreboende. Pirr
Materiellt | | Kommentera |
Upp