REGNRUSK

Vad SÖNDAG allt känns plötsligt. Vi har korrestädat till förbannelse. I flera timmar. Det regnar utanför och det är sådär jämngrått. Jag funderar på allvar på att gå och lägga mig nu klockan 20.00. Lyssna på regnet och kanske en podd. 
 
Som tur är (ja jag har ångrat mig, sovmorgon imorgon blir nog rätt nice ändå) har jag förmiddagen fri imorgon. Jag ska dammsuga och våttorka och köra in en spenatpaj i ugnen. Fixa ärenden. Det blir nog ändå en bra vecka! Har en hel del inplanerat utöver skolan. Bland annat födelsedagfika OCH födelsedagsfest. Det går liksom inte att fira för mycket. 
 
Nähä, jaha. Dags att sova och vakna upp till v e r k l i g h e t e n. Är förresten jätteglad för jag paxade en mässingljusstake som höll på att slängas i städningen. Nu har jag en såndär med "ögla" som en kan bära runt på om strömmen går eller så. Så fin! Får visa den och annat i rummet snarast. Varför inte imorgon? En teaser. 
 
Adjöken adjö
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

SOMMARENS SISTA SÖNDAG

Sitter och sippar på österlensk björnbärsdryck och hör ljudet av tystnaden. 
 
Det är faktiskt så att jag börjar skolan imogon. I strumpbyxor och kjol. Har det nästan aldrig annars, men de senaste tre skolstarterna jag kan minnas så har jag haft på mig det. En önskan om en mer kjolswingande värld.
 
Jag har Nickys extranyckel igen, jag har typ fötterna på jorden och huvudet bland molnen. 
Jag har bokade tågbiljetter. Mamma och jag ska se Hair för att det bubblar i mitt lilla kulturhjärta, jag är fan svältfödd på sådant. Att vara med mamma. Äta fancyfancy innan och alltid, alltid ha med Ahlgrens bilar in i salongen. Och det roligaste av allt är att det sker i Sketna Skövde. Om några veckor!
 
Jag tror inte att jag förstår att jag är på väg in i någon slags vardag och ett sammanhang. Men jag är redo, jag är faktiskt det. Och det häftigaste av allt är att det susar och snurrar. Det är så himla mycket av just LIV i mitt liv just nu. Och jag sparar inte, jag dansar i fucking duschen. Att stå still där är waste of time. Det tror jag är det exempel som är mest talande. Det är nog så jag mäter min lycka. Duschdans och färger. Och jag är så glad att jag får vara med.
 
 
 
Grynigare bilder får en leta efter- men det är ju för att vi är såna gryn, inte sant? Igår hade vi the time på förmannakickoff. Frida firades in på tolvslaget och jag vrålade! 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

ROBERT

Det är inte ofta min bror frågar om jag kan fota honom. Men idag fick jag äran. FINA, FINA HAN.
 
 
 
 
 
Triss i Robertos.
Kärleken | | Kommentera |
Upp