LUNDALOVE

 
 
HÄR ÄR DEN.. Also known as "den lilla fantastiska saken jag hittade på Nova Lund". Inget märkvärdigt, bara en fin liten tavla över mitt älskade Lund. Frida och jag ska till och med kopiera den så att hon kan ha en också. Onödigt att köpa två då den är så simpel, egentligen. Ser ni "Tuna" på höger sida? Där bor jag. Bästa platsen jag vet faktiskt. Och sen finns det massa andra fantastiska delar som länkar samman Lund. Den här hittade jag på Gallerix och skrek nästan rakt ut av förtjusning. Det fanns liknande över Västerås, Stockholm, Göteborg. Tipstips!
 
Annars då? Jättebra dag. Lite föreläsningar, lite delkurs 2. Helt sjukt vad snabbt det drar igång. Igår hade vi tenta, idag introduktion. Det var väldigt mycket hasande i stolarna och rätt som det var kom det återigen ett kollektivt beslut om att dra. Det gjorde vi rätt i. Jag å andra sidan tog ett varv på Beyond retros outlet och kom ut lika rik som jag gick in (skönt ändå). Hem och till gymmet med Frida. Vad duktiga vi är ändå, jag får inte luft!
 
På eftermiddagen dammsög jag upp popcornkärnor som olyckligt nog hamnade i mattan och så bjöd jag ju över mina klassisar på bullar och kaffe/te. Vi fick vänta länge för att bli insläppta på kvällens Orgasmologiföreläsning men väl inne var det så värt det! Mycket spännande. 
 
Imorgon har vi även då tagit ett kollektivt beslut om sovmorgon. Men klockan 10 är vi på plats i Gäddan (alltså hur kan en ens döpa en undervisningslokal till det, helt otroligt). Efteråt ska vi unna oss käk på Tusen & Två på Lille Torg i Malmö. De ska tydligen ha burgare för alla smaker och tycken. Jag åker som vanligt hem till Lund för att möta upp Frida och dra vidare mot Nova Lund för att köpa viktigheter. Typ ett strykjärn till korridoren. Vi äter middag på Winbladhs och så avslutar vi kvällen med lite pyssel.
 
Om jag någonsin stannar upp? Vet inte, men jag saknar det inte ett dugg!
 
Godnatt och nattinufsan
Materiellt | | En kommentar |

I PLANERNA

Okej, så innan jag går och lägger mig vill jag bara trumpeta ut strålande nyheter- EMMA KOMMER TILL MIG FÖRSTA HELGEN I DECEMBER! Det är så himla stört att det inte har hänt innan. Precis som att det omvänt är stört att jag inte hälsat på henne i Storstaden. Men nu är det i alla fall bestämt och det lutar mot LÅNGHELG. Jag ska välkomna henne med fucking lussebullar. Jag ska baka en lussebulle stor nog för oss båda att sova i, BANNEMIG.  
 
Anledning? Vi ska se Markus Krunegård ihop. För att vi bara måste. Och sen ska vi ju göra alla andra tusen saker som vi rimligen kan komprimera till en helg. Fredagen blir Lundadag medans lördagen blir Malmödag. Lyxen i att kunna välja. Åt pipsvängen vilken episk helg det kommer bli. Jag ska ba fixa gästleg åt na också så kan vi gnida runt på stans Studentnationer också. Hipp hurra! 
 
Backar bandet till den här veckan och gränslandet mellan september och oktober som ju flyttar in i kalendern i veckan.
 
Måndag: Idag stod tenta på schemat. Och tenta blev det! Sedan vet ni ju resten från förra inlägget. Jag har haft en strålande eftermiddag med Frida, samt lagat mig en tortellinigratäng inför veckan nu. 
 
Tisdag: Skola 8.15 och inte 10 som jag trodde. Men, det är bara att sträcka ut sig i bingen så snart det här inlägget är färdigskrivet. Klockan 12 är skoldagen slut och jag äter lunch för att sedan släntra till gymmet med Fridus. Efteråt får jag inte glömma att sätta bullar i ugnen inför damernas ankomst klockan 17. Sedan går vi på Orgasmologiföreläsning och lär oss mer om häftiga saker och så ska jag bannemig avsätta tid för något skönlitterärt. Eller en film. Svältfödd.
 
Onsdag: Jag har skola, ännu en tidig morgon. På eftermiddagen tränar Frida och jag, det ska eventuellt fotas lite med Stefan innan vi käkar på Winblahs och sedan pluggar.
 
Torsdag: Veckans sista skoldag och träning står på schemat.
 
Fredag: Möter upp Frida efter att hon skrivit en viss tenta och sen bär det av mot Malmö för att inhandla det sista inför lördagens bal och bara NJUTA. Göra av med pengar, helt säkert. Oklart ännu om vi ska virvla runt på dansgolvet på Snörschlager, men förmodligen. Vi funderade på att sätta ett stopp vid 01, för att inte överdriva och bygga på påsarna under ögonen allt för mycket. 
 
Lördag: Dagen börjar med gemensam brunch för oss förmän klockan 09. Sedan ska vi gemensamt duka, med vattenpass och allt, inför kvällens festligheter. Förhoppningsvis är vi klara efter 13 så att jag hinner slänga i mig en lunch innan 14 då jag har tid för håruppsättning. Därefter fäster jag lösögonfransar på ögonlocken och drar några drag med sminkborstar över facet. Nästa anhalt- fördrink. Jag och Frida funderar på att ta taxin för att vi inte råder över vädergudarna och inte vill bli lökiga. Vi ska nämligen till Cissi som bor typ tre hoppsasteg från AF-borgen dit vi ska på fucking BAAAAAAAAAAAAAAL. Åh. 
 
Söndag: Funderar starkt på att styra upp någon brunch! Och förhoppningsvis rulla runt i dunet, lycklig efter en sån fullspäckad vecka. 
Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

BEFRIAD

OCH SÅ VAR TENTAN SKRIVEN. Hämtade ut livet på nytt ur ett värdeskåp där det legat och lagrat massa spännande händelser som jag ska genomleva i veckan.
 
Hoppade dock över tentaöl med klassisarna. Lite synd, såklart. Men jag hade brådskande återlämningar på böcker, sinande linsvätska och annat som verkligen behövde fixas idag. Frida och jag tog oss ända ut till Nova Lund nu i eftermiddags. Lite inför-balshopping för hennes del, för min del ett oplanerat men fantastiskt litet köp som jag ska visa snarast.
 
Imorgon har jag skola 10-12 och sen ska Frida och jag gymma sönder innan klockan slår fem och jag i mina klassisar samlas för en fika hos mig på korridoren (i Lund, det händer liksom inte) för att sedan gå på Orgasmologiföreläsning. Jag försöker locka typ alla jag känner, för det är fan inte var dag en får gå på en sådan föreläsning. Så några från korren ska nog också hänka. Försöker också att värva nya medlemmar till Kärleksakuten, såklart! Utan dem hade jag inte vetat om föreläsningen. 
 
Nu ska jag ha en välbehövlig skypesession med Emzorella. Over and out
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp