VÅRENS FÖRSTA DAG

 
Citat från gårdagens inlägg: "Imorgon är en annan dag mina vänner".
 
Det var det. En himla jättebra dag faktiskt. Seminariumet gick som en dans, jag åkte hem och åt mina ljuvliga grönsaksbollar (Icas nya) och sedan ner till stan. För idag kom våren. På cykel, till fots.. Solen värmde. Värmde på min ljusgråa yllekappa så att den nästan luckrades upp. Och jag tänkte lite såhär "hey, varför ska jag glida runt själv på denna frihetens och solens dag"? Så jag skrev i min mest använda chattgrupp på facebook och 3/3 ville glida och fika med mig. VI SATT UTE. Fantastisk dag. Jag har dessutom börjat få ordning på saker, bokat in viktigheter som inte får skjutas på hela jävla tiden. April välkomnar med öppna armar.
 
Satt och pluggade tillsammans i korridorsköket ikväll. Frida och jag läkemedelsberäknade, Norah gjorde tidslinjer över olika epoker inom litteratur. Jag och Fredrik beslutade oss för att använda våra 22-åriga kroppar och gav oss ut på en löptur för en stund. 6,5 km vilket nog är det längsta jag sprungit än så länge i år. Alltid så förlösande att springa, alltid så lätt att glömma detta. Vi sprang på bra och jag känner mig perfekt mör och sovfärdig. 
 
Imorgon kommer stamcellerna till stan. Jösses! Jag ska röja med dammtrasan kan jag säga.. Först och främst ska Frida och jag göra några ärenden på stan på förmiddagen. Sedan ska jag som sagt hem och röja stället. Eller om det blr i omvänd ordning. Temat för kvällen är i alla fall "överraskning". Lördagen tillbringas i Malmö och jag hoppas stenhårt på en lunch på Grand. Den måltiden jag åt där senast var som ett enda stort jordskred av smaker. DÖR SÅ GOTT. Jag håller er uppdaterade. 
 
Känns fint att det blir fredag och jag är ledig som en motherfucker. Det förtjänar jag. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

SALT ON A SLUG

Idag är dagen jag blev med frikort men utan MR-undersökning.
 
Hade visst missuppfattat alltsammans och träffade en specialistläkare i neurologi som egentligen inte kunde göra ett skit utan ett röntgensvar. Nix. Jaha. Så vad väntar? Det är just det som väntar- väntan. Jag ska få den där magnetröntgen så småningom. Jag ska på ytterligare en EEG-behandling som jag måste dygna inför, för den ska göras när jag sover. Ja, tydligen finns det anledning eftersom vissa saker kan "gömma sig" när en kör EEG i vaket tillstånd. Jag ska också bli kallad till endokrinavdelningen. Hoppla! Jag hade kunnat leva utan detta, det hade jag. Men nu får jag leva med det istället. 
 
Annat stort idag- blev godkänd på praktiken, hade min sista dag där. SÅ himla kul period måste jag säga. Kommer verkligen sakna att vara där. Så ribban ligger högt inför psykiatrin. Imorgon ska jag slakta det där himla seminariumet fram till lunch, fatta tag i en jävla burgare eller något och bara glida runt på stan som om jag precis fått CSN. För det har jag ju.
 
Strategin för kvällen är att kötta på ytterligare någon timme, sedan gå till Ica och handla (igen, var där imorse) typ en energidryck och något som passar med potatis. Mhm. 
 
Ja, nä. Imorgon är en annan dag mina vänner. Adjöken adjö
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

♪♫

 
Visdomsord | | Kommentera |
Upp