JUNIS SISTA SUCK

Hejhopp! En ny vecka är igång och idag har jag verkligen TANKAT på min lediga dag. Tankat med umgänge, sol, hamstrar, burgare, kubb, bikiniköp, träningstightsköp.. Var tvungen att inviga dem på gymmet ikväll. Smäck-smack. Så roligt, har verkligen köpt både shorts och tights i samma mönster. Då gillar en verkligen mönstret. 
 
Annat som hänt:
 
- Får behålla hamstrarna till imorgon förmiddag, extratid!
 
- Klippte upp låshelvetet igår kväll. Trodde aldrig jag skulle klara det, men det måste vara alla pass på gymmet som hjälpte mig.. Right. Tog och lånade nationens bultsax och ba tog i med hela kroppen. Krystade och hade mig. Blödde om fingrarna. Men till sist gick det upp och jag cyklade hem lättare än någonsin. Sparar härmed tre minuter till och från jobbet. Per cykeltur. Alltså sex minuter totalt. Alltså, att stå med bultsax innan solen är nere känns väl okej men inte jättebra. Jag valde att ha Emma i headsetet och blicken fokuserad.
 
- Och Emma ja! Vi hade telefonmaraton igår. Uppdelat i två. Helt jävla perfekt. I augusti ses vi. Frågor på det?
 
- SIMON VAR HÄR IDAG. Han ba frågade om vi skulle ses igår och så gjorde jag pannkakor åt oss och Fredzor var med och Simon gick aldrig hem, precis som det alltid är när vi ses. Och sen ses vi inte på ett jävla tag och sen ses vi förr eller senare igen. Oh, my. Han har blivit så vuxen. Blev inget Lomma men Lomma står liksom kvar om ni förstår vad jag menar.
 
- Har bestämt mig för att ta tag i en viktig sak. Bara att tänka på det får mig att växa flera meter. 
 
- Sommaren kom den här veckan. Kul att jag jobbar tre dagar i rad från och med imorgon. Oh well, har i alla fall förmiddagarna imorgon och på torsdag och på fredag är jag fri som en fågel efter 15. Ska fan ta bussen direkt till Lomma efter jobbet. Packa en nektarin eller två och andas havsluft. 
 
Sitter i vardagsrummet med sju killar som kollar fotboll. Livet ändå. Nattinufsan
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

VECKA 27

Det här med att jobba C-tur och A-tur efter varandra. Doppar häcken i madrassen och sedan ska jag upp igen. Nåja, jag hade mitt roliga igår. Bio med brudar och vin på Stortorget. Rullade hemåt och sedan, hoppsan, så sa jag ja till rejv i Malmö. Det hela slutade med rejv minus rejvet (vi tankade bärs på TGI's istället) och jag tog sista bussen hem.
 
Eftersom jag är en planerare av rang kommer här veckans planer. Att det blev söndag till sist.. Det hade en aldrig kunnat tro. 
 
Måndag: Jobbar 7-15 och sedan börjar projekt få hem cykeljäveln. Den har stått vid Centralen sedan i onsdag tack vare att låset låst sig själv typ.. Grrrr. Ska tömma kylen på snusk (ja, det finns en och annan möglig grej där, jag erkänner. Lite så. Lite sol om jag har tur och en vända på gymmet. 
 
Tisdag: Ledig dag och sooool. Kombinationen är förträfflig! Ska ut till Lomma och lomma runt. Ta med matsäck och skiva, läsa, äta och leva. På kvällen ska korren samlas för volleyboll och grill. Lommanders chilibea är redan inhandlad. 
 
Onsdag: På eftermiddagen börjar jag jobba. Innan dess ska jag njuta av solen och kanske ta en löptur. 
 
Torsdag: Ännu ett arbetspass med start på eftermiddag. Fångar förmiddagen i solen eller på gymmet. Eller på båda ställen. Hem och sova innan nästa vända på jobbet. 
 
Fredag: Börjar 7 och slutar 15 och tar minihelg. Fyfan så fint. Förstår ni hur lite måsten jag har när jag är ledig? Tänkte ta och gå ner på stan efter jobbet. Glida lite i sommar-Lund. 
 
Lördag: Ledig lördag. Ska till Falsterbo med biogänget från igår. Så kul att få se en annan strand. Där glassar vi innan jag drar iväg på inflyttningsfest i Malmö. Ser det förväntade sena sänggåendet på lördagen som en perfekt uppvärmning för..

Söndag: .. söndagens nattpass. Pass 1 av 7 nätter i juli. Hujedamig. Ska tillåta mig att sova precis så länge jag vill. Sedan ska jag söndagsdoola lite, träna min biceps och sådär, innan jag infinner mig på förlossningen klockan 21.15. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

TANKE

 
Visdomsord | | Kommentera |
Upp