FRÅN LÄSESALSBUBBLAN

Gårdagen forsatte att vara ganska så fantastisk. Klippte bland annat 15 cm av Paulas hår 23.10 ca. Vi bara körde och det blev så himla, himla snyggt! Vad jag kan ändå. Tycker att vi båda var supermodiga. 
 
Har suttit på SOL sedan 9.00, kan ni tänka er? Hit flyr jag alldeles för sällan fast jag bör göra det alldeles för mycket. Alla är knäpptysta, en har en egen liten sfär med bord, lampa, stol och kontaktuttag under bordet. Min plan är att flytta in permanent fram tills nästa fredag. Ja men typ. Tar en välförtjänt paus och drömmer om lösgodis på extrapis på Ica. Treats. Till klockan 17.00 ger jag detta, sedan ska jag hem och firra pasta samt karra. 
 
Förhoppningsvis masar jag mig ut och tränar senare ikväll också. Alltså det är på allvar inte bra att sitta så still som jag gjort idag. Och så läser en om ventromboser. Kliar i tårna vill jag lova. 
 
Nu ska jag lägga in svar på tentafrågor i min lilla pluggrupps gemensamma dokument och läsa om anemi. Sen är det bannemig färdigköttat för idag. Ni hittar mig här imorgon också. Med avbrott för en föreläsning på eftermiddagen. Det som suger är att jag har exakt noll täckning här inne, men det är ju åtminstone inte kontraproduktivt. Världen kan vänta. Nu kör vi!
 
Lev och må.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

BOKSKOGEN

 
 
 
Hit tog Pontus mig i eftermiddags. Det var så löjligt vackert och inte en dag för sent. Det blir nog den höst jag får den här hösten. Jag går in i en djupstudiefas av sjuttioelva olika sjukdomar. Nästa vecka har vi tenta. Därför. Att glida med bil över Skånes vidder när solen står eftermiddagslåg och bara andas för ett slag. 
 
Livet är störst. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

DRAR IHOP SIG

För hur knäppt det än låter så är det redan söndag igen. Har suttit på arslet så mycket den här helgen. Pluggat. Och det lär jag fortsätta med i evigheters evigheter. MEN IKVÄLL. Först ska vi ha korvkalas. Hallonsoda på flaska. Kokkorv, bostongurka, ketchup. Allt bra helt enkelt. Och sedan ska vi se en jättespännande film på bio, jag, Pontep och Norah. Värdig avslutning på en bra vecka.
 
Måndag: Åker in Malmö och pluggar och på eftermiddagen har jag föreläsning mellan 15.15 och 17. 
 
Tisdag: På morgonen mellan 8.15 och 10 finns möjlighet att få lite plugghjälp gällande sepsis. Och det vill jag ju inte missa. Resten av dagen ska jag sitta i läsesal på SOL samt träna. 
 
Onsdag: Ledig onsdag betyder maratonplugg. Kanske med klasskompisar, kanske i min ensamhet på SOL.
 
Torsdag: Eftermiddagsföreläsning om HIV/Aids. Träning och hamsterhjul. Ni måste tro att jag skämtar. 
 
Fredag: Vi går igenom tre journaler med lärare och svarar på frågor. Typ så. Dessutom en föreläsning om antikoagulantia och så slår klockan 15 och jag åker hem till en lugn fredag inför en brunchig lördag.
 
Lördag: Jobbar 9-14.30 ca och har halloweentema den här veckan. Betyder detta att det blir det första året sedan 2009 som jag inte är utklädd/går på halloweenparty? Den som lever får se. Vi ska i alla fall fixa lite mat efter temat och Alex skulle köpa girlanger till taket. Det kan bli bra! Norah ska jobba för oss och jag jublar. 
 
Söndag: Andas ut och plugga ikapp lördagens brunchtimmar. Ta sats för den sista veckan inför tentan. SEN, hörni. Sen har jag ett liv på nytt. Vill inte ens veta hur nästa veckas planering kommer att se ut, HU. Vet i alla fall att det inte är så mycket schemalagt innan fredagen då vi skriver. 
 
Tack och adjö, korv med bröd
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp