TÅG 3417

Veckoplanen serveras denna vecka på en måndag, på ett Västtåg. Den sista veckan för 2016! OMG. Skifte av år.
 
Måndag: Gick upp 06.30 och inbillar mig att jag sov som ett barn i natt. Jag tror inte det ändå. Stormen som rev och krafsade på huset lugnade sig visserligen till natten, men det är något sorligt med att vila huvudet i mjukaste fluff av föräldrakärlek och sedan lämna allt tvärt. I alla fall gick tåget 7.44 och jag är framme i Göteborg 9.20. Då ska jag ta en kaffe eftersom jag nätt och jämt slängde i mig morgonens kopp. Anslutande tåg går 10.10 och jag möter Lund 12.12 med dubbelt så tung väska. Sedan hem till Pont som inte är hemma för den delen- och jobba mina timmar.
 
Tisdag: Två-pass-i-ett och jag har matlådor laddade från både mormor och morfar och mamma. Jag reder mig. Jobbar till 15.30 och sedan ska jag bogsera lasten hem till Hyllie och säga hej till läggan. Sedan raskt tillbaka till Lund lagom tills att Pontus skägg är trimmat. En av hans julklappar var en tid hos barberaren 17.30 i Lund. Därefter sa vi att vi ska käka på restaurang tillsammans. Ska äntligen sätta upp insynsskydd intill ytterdörren också. Sådana skatter ruvade morfar på i verkstaden hemma. Det är en rulle som bör räcka till både sidofönster samt ovanför dörren.
 
Onsdag: Detta blir min och Pontus mellandagsrea-dag. Vi åker över sundet och jag håller tummarna för världens snyggaste kappa. Dels att den är kvar, men gärna att den är prissänkt också. GAH. Visar i ett annat inlägg. Vi kör nog både Emporia och sedan 20 min tåg till Köpenhamn. 
 
Torsdag: Kvällsjobb och fri förmiddag. Ska försöka åka till Lund i god tid innan och träna på Gerdahallen. Kanske basta och duscha efteråt. Det gjorde jag för övrigt igår hos mormor och morfar och SATAN vad avgiftad jag kände mig. Bästa. 
 
Fredag: Årets sista arbetspass! 7.00-15.30 och sedan hem till Malmö och packa. Ponta kommer efter mig och vi får en bonuskväll i Sverige. Får se det så. Ska skriva klart min inlämningsuppgift i Sexologin, om det så blir den kvällen. Det ska in innan årsskiftet har jag bestämt! 
 
Lördag: I Sverige? Vart ska vi då? Jo. BERLIN. Städernas stad. Andra året i rad. Vill verkligen se Berlin i sommarsurr också men detta är verkligen värt en repris eller hundra. 8.00 lyfter vi från Köpenhamns flygplats och sedan är vi framme 55 minuter senare. Vi ska möta Jonte och Franziska vars kusin ska låta oss slagga där nyårsnatten. Vi har inga enorma planer, bara öla och ha det fint helt enkelt. Fira det nya tillsammans! 
 
Söndag: En heldag i Berlin för min del, två kvar för Pontus del. Orättvist rättvist ändå. Vi får väl se till att glida runt och se bäst vi kan. Älskar att tillbringa årets första dag i Berlin. Flyger till Köpenhamn 21.35 och är hemma på en timme. Eller i Danmark då. Sedan snabbast möjligt hem till Hyllie, sova och upp och jobba. Är så jävla nöjd med biljetterna jag lyckades knipa åt oss/mig. Helt ärligt såg det mörkt ut eftersom jag bokade igår (!). Bra avgångar och priser. Vad mer kan en begära? Med tanke på att boendet är gratis och jag gör en blixtvisit känns allt jävligt peachy. 
 
Ha en fin annandag jul