FJÄRDE ADVENT

Tänk att det hänt- fjärde ljuset är tänt. Jag fattar inte? Kramade jag precis "hejdå" inför julen? Hostade adventsfika i korridoren för att få grepp om allt och alla. Är nu sockersur (för mycket sött och för lite mat) och kokar ägg på min superspis.

Är åter i Malmö efter en helg av jobbande. Men vilken bra jobbhelg sedan? Ackompanjerad av världens bästa Sarah. Bästa tänkbara sammarbetspartnern. Vad har mer hänt i helgen? Pontus var DJ, jag köpte sista julklapparna- och satte huvudet på spiken vad gäller Pontus klappar. Och kyssar. Hehe. 
 
Jag ser så mycket fram emot veckan för att den inte ens börjat än, men räds åt att den snart är över. Avtalade precis med mormor och morfar över telefon att de hämtar mig när jag kommer fram till Skövde på torsdag. Åh! 
 
Okej, håll i er- här kommer julveckan!
 
Måndag: Jobbar morgon och får smaka på det bittra morgonpendlandet. Kokade ägg och packad macklåda råder nog bot på det! På eftermiddagen ska jag ta mig till Bauhaus och köpa gran! SOM JAG LÄNGTAR! Behöver plugga sexologi också. 
 
Tisdag: Absolut sista chansen vad gäller julklapperi och annat fix! Pontus och jag åker till Tivoli och firar vår ettårsdag. Vi ska äta ute och bara mysa ihjäl oss. L ä n g t a r. 
 
Onsdag: Jag har skola och slutar 15 på eftermiddagen. Rappt hem och så ska jag svida om och svepa om för att bjuda hem Pontus päron och brorsa och Olof. FÖR VI SKA SE HÅKAN HELLSTRÖM. Precis i grannhuset- Malmö Arena.
 
Torsdag: Sticker i ottan. Men typ! Tåget går mot Skövde går 8.15 från Hyllie och så är jag framme vid lunch. Då ska mormor och morfar hämta mig och så drar vi till Tibro för att kika på stolar till mitt kök. Sedan slutar mamma och pappa jobbet och då drar jag till Skövde. Ska baka en sats lussekatter samt fixa fröknäcke åt familjen.
 
Fredag: Ska plugga och dagen-före-dagendeppa. Fast njae! Vill träffa en och annan vän som ser ut att befinna sig i Skövde. Kul och übermysigt! 
 
Lördag: JULAFTON. Grötfrukost i Skövde och jullunch i Tibro, Kalle Anka och julklappsutdelning. Ska vara ensambarn i år och bara njuta.
 
Söndag: Juldag med tillhörande promenad. Vi äter kalkon från Jonsboda gård och umgås hos mormor och morfar. Tänk att allt är över i ett nafs, att detta är den jul jag får. Känner otroligt tacksamhet över att få vara med nära och kära över julen, även om resan hem till Skåne är jäkligt hektad i år! Åker redan tidigt på måndagen. Men söndagen och juldagen är min, vår, julens.