PANGHELG, PANG SÅ VAR DEN ÖVER

Wow vilken vecka, vilket avslut. 
 
 
Vi har sett Mackan Krunegård på Valhall. Soloturné, hopkrupna på tredje raden. Jag rös och grät.
 
 
Igår när vi sa hejdå till Skövde och åkte till Göteborg.
 
 
Efter sångboksittningskväll satt det fint med brunch på Le Petit Café.
 
 
Allt är så fluffigt, fräscht och vackert där.
 
 
Hittade nice ställen vid Järntoget.
 
 
Älskar antikaffärer med schnauzrar som välkomnar en in.
 
 
Är fulladdad med fina minnen och ny energi för att ta mig an en ny vecka och MARS månad. Första vårmånaden ju! Hur knäppt är inte det?
 
Måndag: Börjar med sovmorgon vilket jag verkligen vill hurra för! Ska i alla fall laga något att ha med mig på kvällen till matlåda, gärna något som räcker längre fram i veckan också, förresten. Praktik fram till 21.30 och sedan hem till tryggheten igen.
 
Tisdag: Jag har i uppgift att affischera för Helsingkrona Nation denna tisdag. Tar cykeln och röjer runt under förmiddagen, tänkte jag. Sedan ytterligare ett kvällspass och hoppsan vad himla lite tid jag har kvar på praktiken nu alltså. Fantastiskt fort har det gått! Den här veckan får allt knyta ihop säcken lite. 
 
Onsdag: Ledig! Ska göra klart en inlämningsuppgift och därmed basta. Dessutom tänker jag träna. 
 
Torsdag: Första av två dagturer innan praktikveckan i alla fall är slut. Sedan börjar festligheterna. 
 
Fredag: Gör mitt dagtidspass och svävar sedan hem till discotema på klubben. Ska bara vara semi-disco då lördagen bjuder på..
 
Lördag. Tour des chambres! Temat är barnprogram och jag är beyond taggad inför detta.
 
Söndag: En söndag utan direkta förpliktelser. Ska äta brunch på västgöta nation, för Maike håller i det och jag har en känsla av att en brunch sitter rätt fint efter tour. En sista uppladdning för en sista praktikvecka på neuro-OBS. Vart sjutton tog tiden vägen?
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

OCH IBLAND

I väntan på att Norah ska komma och knalla till Ica med mig vill jag bara kika in här och meddela att min lediga dag var semiledig men himla bra ändå. Hade omvårdnadshandledning (som jag hade glömt och upptäckte på nytt igår) 10.15-12. Sedan åt jag Malmös mest delikata falafel, gled runt på köpcentret Mobilia, Norah fick balklännings-haff på Beyond Retro och jag köpte två stickade plagg. 100 spänn för en jättedrömmig kofta med massa färger och en magkort midnattsblå stickad tröja som jag tänker mig perfekt en aprilkväll eller sådär. Väldigt knoppig, väldigt sugen på vår liksom. 
 
Robert och jag tog en syskontime idag. Jag har druckit fyra koppar kaffe (varav den sista var en helt svart ekologisk Zoegas hos Robban). Jag har tvättat. Jag har känt mig ledig och hoppfull. Imorgon ska jag gå med sjukgymnasten på Neuro-OBS och sedan tar jag helg så det knakar om det. Ska beställa tågbiljetterna imorgon, hoppas att mina lavendellila Nikeskor kommer till postombudet på Ica och äta middag med Robert på Winbladhs. 
 
Jag håller mig flytande. 
 
 
Sambolainen i bästa Star Wars-tröjan. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

TULIPS & THANKFULNESS

Söndag och ingen tid att förlora. Vad helgen har gått snabbt! Har hängt lite med min mamma och pappa, för att hänga mer nästa vecka redan. Och jag har pluggat och veckans stora happening är nog- ATT JAG DRICKER KAFFE. Jag har börjat. Känner mig lite som en sämre människa, som någon utan principer. Men februari har gått hårt åt mig och jag känner ändå att det är okej. 
 
 
Mamma gav mig en namnsdagspresent. Kunde inte bli mer rätt. Vad jag älskar Lena Andersson.
 
 
Och gladsa solskenstulpaner har flyttat in. 
 
I övrig har det varit p l u g g. Med avbrott för restaurangbesök på fredagen och säga-hej-grattis-och-flytta-in-fest så sent som 22.45 igår. Stannade två timmar och sotar för det idag. Tur att jag är kaffedrickare. Har också tvättat för nationen. 8-10 bokade jag och hoppla vad det var mycket att jobba med. Men å andra sidan är det inte var gång jag har en hel familj med händer som hjälper till att vika tvätten. Vi åt avskedsfrulle och så stack de. 
 
Så nästa vecka då? Året hittills mest efterlängtade. För..
 
- Tentan skrivs imorgon, måndag. Sedan har jag ett ögonblick av pluggfrihet framför mig.
- Norah och jag ska ha en supertisdag!
- Ska se Markus Krunegård och vara ledig hela jävla helgen. MUMS
 
So here we go. 
 
Måndag: Imorgon är det tentadags 8-12. Sedan får jag snällt infinna mig på praktiken till 21.30. Sedan ska jag hem som aldrig förr. 
 
Tisdag: LEDIG DAG. Jag ska till Malmö med Norah vid lunch och dessförinnan tänker jag bara ligga och läsa i min nya bok. Sådetså. Efter Malmöturen (Norah ska ha sneakers och klänning) så ska jag tvätta 18-20. Min privata tvätt också. Det vill säga praktiktrosor, praktikstrumpor i mängder. Kan ju sätta "praktik" framför det mesta these days.. 
 
Onsdag: Jag ska gå med avdelningens sjukgymnast ett helt pass. Morgonpass! Ska bli spännande. Hon är verkligen grymt duktig. Efteråt ska jag hem och Robert och jag ska äta på Winbladhs och jag kanske till och med tar ut svängarna ordentligt och går ut på kvällen! 
 
Torsdag: Jag ska måla mina naglar och packa väskan för Skövde! Boka sista-minuten-biljett och ta med min älskade på äventyr. Vi måste vara framme så att vi hinner till Valhall och Krunegård som börjar spela 19.30. YAY! Efteråt hoppas jag på att vi kan gå ett varv i stan eller kanske bara kollapsa hemma. 
 
Fredag: Upptäckardag. Mormor och morfar kommer in med fika på förmiddagen och jag ska se till att haffa bilen snarast möjligt efter att mamma slutat jobba så att vi kan cruisa runt i byggden. Till alla platser. Visa vart jag kommer ifrån. Hoppas på schysst väder. Kanske badkläder? Får se vart det bär av. Aspö är i alla fall givet.
 
Lördag: Vi beger oss mot Göteborg på förmiddagen med CSN i fickan. Wow alltså, minns inte senast jag hade såhär mycket kul framför mig! Vi ska bo hos och hänga med Pontus kompis och hans flickvän som är bosatta i närheten av Ullevi. 
 
Söndag: Jag tänker mig brunch på Le Petit Café. Sedan får vi väl röra oss neråt landet så småningom. Börjar inte förrän efter lunch på måndagen så det blir verkligen långledigt! Välbehövligt. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp