NEDRÄKNING

Är Futurella (Stefan, jag vet att du läser detta och myser inombords) och skriver det här inlägget lördag kväll för att jag är så himla pepp inför nästa vecka såklart! Dags för en veckoplanering efter en vecka utan.
 
Måndag: Jobb 7-15.30 och sedan ska jag direkt till stranden om det vankas väder! Augustisommar kommer. Ska maila min endokrinläkare om att nu har jag minsann varit och lämnat två blodprov. Är mitt prolaktin högt ännu?
 
Tisdag: Ledig tisdag där träning står på schemat då herr Hickery har deffvecka och vi andra hakar på. Sedan vankas årets första kräftskiva ju! Hemma hos svärisarna i Oxie. Hoppas på poolbad och hundra kräftor.
 
Onsdag: Jobb igen. 1 av 3 sista dagpass innan semester! Jag tänker träna efter jobbet och sedan kanske ta en sväng på Sommarkrischan med vänner.
 
Torsdag: Näst sista passet innan semester, 7-15.30. Verkar bli lite halvmulet så jag drar mig nog till gymmet istället istället för att hoppas på solstol. Däremot vill jag undersöka Erikshjälpens utbut av bord som är lagom för min och Norahs mikro och det passar ju väl med torsdagsöppet. Nere i stan såg jag också att det fanns en second hand-butik jag inte lagt märke till tidigare. Norah själv drar till Stockholm och lever skärgård denna dag. 
 
Fredag: SISTA TJUTET INNAN SEMESTER. Och jag går av med värdighet och med kräftskriva i sikte som redan har en given outfit tillägnad sig. Ska vara så jävla semestrig och gå till systemet och handla för helgen. 
 
Lördag: Har ju tour de chambres fast men hela huset! SÅ TOKIGT. Hur ska det gå till?! Vi är tre i vår korridor som kommer medverka och jag tänker yolo och flyter väl med.
 
Söndag: På söndag vill jag bara ligga på stranden och smida semesterplaner. PLEASURE.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

FÖR ETT ÅR SEDAN IDAG..

 
.. Var jag på väg mot henne i fågelholken bland tallarna i Nacka.
 
 
 
Med glitter på tuttarna och med spruckna läppar och brustet hjärta hade vi druckna samtal på den inglasade balkongen. Det mesta gjordes förstås i smyg.
 
 
Och tog del av Pride som jag i veckan missar.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

DENMARK

ALLTSÅ HELGEN. Så sjukt maximerad! Och så kom då söndagen och ingenting behövde ta slut för den sakens skull. Tvärt om. Tvärt jävla om. 
 
 
Vi bodde på hotell som Fredriks mamma så snällt fixade. Lite utanför staden, en go promenad från Ströget som vi tog i söndags kväll. Här på väg, måndag förmiddag. 
 
 
Gullfejs Gullfejsson och jag åt laxpasta. 
 
 
Och jag drack den godaste rabarberläsken någonsin!
 
 
Lite klen portion tyckte vi, men då fanns det mer plats för käk senare igen. 
 
 
Nyhavn i sitt alldeles självklart färgladda jag. 
 
 
För första gången någonsin gjorde jag något så turistigt i stan som att ta en båttur med andra turister. Det var en himla fin och bra färd och här knäppte jag en bild på glada badare på den enda sandplätten jag kunde se på hela resan runt i kanalen och havet.
 
 
Saker en kan lägga ögonen på under en resa som denna är Den lilla sjöjungfrun. 
 
 
Och palats och grejor.
 
 
Hamnsamhälle. 
 
 
 
 
Det gula huset i Nyhavn är min personliga favorit. 
 
 
De här två såg ut att pussas, delade på något litet smakprov såhär och verkade trivas i varandras sällis. 
 
 
Annat nytt för denna Köpenhamnstrip var att besöka Christiania. Badade ömma fötter bland fimpar och allmän hippieness. Älskade det.
 
 
 
 
 
Vi tog oss jättejättehögt upp och det visade sig att jag var jättejättehöjdrädd.
 
 
Och han var jättejättefin. Men så är det ju alltid. 
 
 
 
 
 
 
Jag tänkte på massa konst jag velat göra med denna. Det är ju danska för "dörr" men jag tänkte så mycket på "dör" och att det är något jag säger himla ofta.  
 
 
Bytte om förresten. Till middagen ville jag ha den nya byxdressen. Knäppte en spegelfläckig bild.
 
 
Vi drack god Sol. 
 
 
Och vandrade hemåt längsmed dessa vackra gator. En ljuvlig avsluts-start på en ny vecka. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp