APRILVECKA

Solen skiner, 14 grader och det grillas här i Oxie. Förlänger helgen och avståndet till vardagens återkomst så långt det bara går. Snart ska vi sätta oss till bords, alla fyra nu när svärisarna är åter. Vilken helg alltså! Har verkligen kommit ner i varv.
 
Men måndagen hägrar och det är dags att varva upp med..
 
Måndag: Jobb 06.45-15.30. Första dagen jag går själv! PIRR. Hem och göra vår. Ska köpa en ny blomma till köksfönstret har jag bestämt. Får se om Ponta har vägarna förbi. Annars tar jag mig kanske till Lund för träning och sovsällskap. 
 
Tisdag: Jobbar från 13. Förmiddagen tänkte jag ägna åt att planera denna terminens plugg. För faktiskt, det här är en tid för mycket äventyr och det kräver diciplin med det plugg som ska göras. Måste lämna in min cykel för service också. En kväll på jobbet innan jag har ledig onsdag. 
 
Onsdag: Om vädret är tråkigt tänkte jag se på filmen vi ska analysera i ett grupparbete i sexologin. Det är min hemläxa, haha. Annars ska jag försöka att njuta av en dag i Malmö. På kvällen tänkte jag bjuda hit Ida och Maike för vi ska se Jens Lekman på KB. Så nice! Har tänkt bjuda på bubbel eller border shop-rödvin. PANG!
 
Torsdag›: Det vankas kvällsjobb. Innan dess ska jag försöka uträtta en del ärenden som väntat på att bli uträttade ett tag. 
 
Fredag: Jobbar kväll och ska vidare till Lund efter jobbet. Ska hoppa i discostassen. 171:an till friheten och Helsingkronas dansgolv (omg!) för att se Pontus och Olof dj:a. Så kul! Det är verkligen discotema också. 
 
Lördag: Lördag i Lund. Hade varit skönt att komma ut på en utflykt. Skrylle kanske? Allmänt njuta av ledig helg i alla fall. 
 
Söndag: Uppladdning för arbetsvecka igen. Vill knäcka ett träningspass innan jag går in i påskveckan aka jobbveckan. 
 
Positiva saker med den gångna veckan är bland annat att jag investerat i en ny vattenflaska som är helt giftfri och undebar och jag har ökat min vattenkonsumsion avsevärt. Detta är så jävla viktigt. Jag har också börjat med squat-challage för att ha något att förhålla mig till och fokusera på varje dag. Också jätteviktigt. 
 
Lev och må