LÖRDAGSLISTA

Här kommer en lista, snodd från Sandra Beijers blogg. Bara för att det är lördag och jag, Olof och Ponta softar i soffan. 

Tre saker du älskar:

1. Eftersom saker inte är personer: Pontus ryggtavla. Fräknarna, doften, tatueringen. ALLT. 
2. Solsken. 
3. Djur.

När grät du senast?

För några dagar sedan. Det kom plötsligt, andan gick ur mig när jag kom fram till varför jag har svårt för en sak och vad den bakomliggande orsaken kunde vara. Sug på den. 

Vad skrattade du åt senast

Olof och Pontus entusiasm över livet. 

Har du en bra hårdag?

Njae. Jag är nyduschad men hade inget balsam eller någon hårolja att tillgå så jag är lite rufsig. Men ändå över förväntan med tanke på förutsättningarna. Mer nice since jag gjorde en färginpackning i veckan.

Säg något fint du funderar på?

Något fint jag funderar på... Hmm det är nog ändå framtiden. Lite så, jag menar jag har ju det superfint nu och jag känner att jag liksom bygger och bonar på så många vis och därför tror jag på den. Framtiden. Och jag ser fina saker i den. Lite för ofta tänker jag det motsatta också tyvärr. 

Ditt livsmål?

Bara ett enda? Fusk. Tror inte på ett enskilt, tror att delmål och mål tillsammans kan bli livet. Men mer allmänt. Sluta oroa mig, det är slöseri med tid. Det blir ju bra till slut ändå. 

Beskriv rummet du är i?

Åh, jag sitter i Oxie i vardagsrummet. De har öppet till kök och hall härifrån. TV, brasa och matsalsgrupp. Soffgrupp, divan, två katter. Vad mer kan en begära? Kan inte beskriva så mycket bättre än så. Himla mysigt är det i alla fall. 

Var vill du vara om sex år?

Jag ska vara ärlig. För drömmar är ju det jag tänker på mest. Och om sex år hoppas jag att jag har barn. Jag har precis kommit tillbaka från föräldraledighet (lol) och jobbar med ungdomar på ungdomsmottagning/sexuell hälsa som barnmorska, alterativt sexolog. ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT JAG TAGIT MIG DIT JAG HAR REDAN IDAG. Jag ser gärna att jag bor i ett hem som Pontus har valt/designat åt oss också. Det är en dröm jag har. 

En sak du önskar dig?

Jag önskar mig verkligen nya glas i olika former. Sådana här till exempel:

 

Det senaste du åt?

Gyros från Oxies pizzeria. Mums vad gott!

Hur blir din sommar i år?

Detta är något jag tänker på väldigt ofta också. Precis som förra sommaren har jag inga spikade planer, semiplanerade resor.. Det är både frustrande och fritt. Precis som förra året har jag också häcken full med jobb. Fram till slutet av juli jobbar jag i alla fall och sedan jävlar är det semester. Lovisa och jag ska roadtripa några dagar, ta in på Saltsjöbaden. Jag ska se Danmark från alla håll och vinklar (helst) och gå på festivaler. Wow i Göteborg och Sziget i Budapest lutar det mot. Kanske bli kvar ett slag i Ungern och möta upp familjen och faktiskt hälsa på släkten. Min farmor. Ingen spikad res-resa, om ni fattar vad jag menar. Men det kommer jag se till att få i slutet av maj/början av juni istället. 

 
Förra året tog jag examen precis när sommaren började. 
 
 
Hemma hos Emma var jag hela två gånger. Älskade det mest av allt. När drar vi till Kaanans land igen?
 
 
Dagar med Elin i Umeå.  
 

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?

1 november: Packade och planerade för Hong Kong-resan. 

Kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?

Ojojoj, spännande teaser! Imorgon är det söndag= veckoplanering. Men jag planerar också att fota en del idag så kanskekanske ett bildfyllt inlägg om denna superlördag. 

Vad är viktigt i ett förhållande?

Att man skrattar typ jämt. Att man litar på varandra. Närhet i form av handhållande, kramar, TA I VARANDRA. Vara nakna tillsammans mycket. 

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?

Trygg, stabil, rolig, snäll, generös. Jag behöver en partner som är ungefär lika romantisk som jag också, annars blir det svårt. 

Vem kysste du senast?

Pontus såklart.

Har du något onödigt du gör?

Oroar mig, tröttar ut mig med dysfunktionella rutiner. 

Vad är det sämsta med denna vecka?

Det sämsta var att Skåne var så kallt i början av veckan, när resten av Sverige (?) hade tjugo plusgrader typ. Men nu så! Så mycket vår ute att jag sprängs. 

Vad ska du göra i höst?

Oklart ännu då jag sökt utbildningar (!), går en utbildning. Ta uppehåll eller bli kvar? Troligen bli kvar med mina sexologistudier. Och åter gå ner i tid tack vare studierna, men jobba ändå såklart. 

Vad har du i ditt kylskåp?

Öl, både som jag försökt tömma ut ett flak (Heinken och Eriksberg tror jag), Patriks Lapin Kulta sedan unflyttningsfesten i februari, grönkål, senap i tre olika former, ketchup, en liten mjöljk. Kaffe. Har allt kaffe i kylen. Ett otroligt rörigt och osammanhängande kylskåp.

#1 - - Nicky:

åhhh din underbara examensdag <3 tänk att det snart är ett år sedan ! <3

Svar: Det är sjukt vad tiden går! Och jag älskar att du var med från morgonen. Mormor slutar inte prata om dig <3
Gabriella