ONE MORE TIME

I början av den här veckan slutade den? Jag har hunnit med Skövde, Malmö och Lund. Jobbat över och slukat en helg i en tugga. 
 
Nu är det snart en ny vecka och jag laddar med en hög betalda räkningar. Har fäst dem samman med ett stort gem jag hade hemma av någon anledning. För att se om kosingen täcker alla dessa räkningar (hu). Spara och vänta och se. Jag förstår främst inte hur vi nått betalningsdatum och hur en ny månad står för dörren. Det är helt obegripligt för mig. Mitten av april var bara två smygfisar från slutet. GAH.
 
Så, sista chansen nu april. Är du med?
 
Måndag: Börjar 13 och ska därför hämta ut min inflyttningsgåva från Ica innan det är försent. Kaffe och kanelbullar. Det var längesedan jag jobbade kväll nu? Nästan saknat det lite.
 
Tisdag: Tätt följt av morgon. Jag ska hem och förbereda mig för sexologi och skoldag. Har läst det mesta men jag har liksom ett grupparbete samt en hemtenta att börja få upp flåset med. Måste liksom.
 
Onsdag: Skola 9.15-16. Litteraturseminarium och föreläsning låter som en kul grej. Queera livslopp handlar eftermiddagens föreläsning om och det ska verkligen bli spännande. Efteråt ska jag tuffa mot Lund och äta på Winbladhs med Robert. Följt av en..
 
Torsdag: .. ledig torsdag. Puh. Ska sätta mig och plugga någonstans på ett vettigt ställe (typ Univeristetsbiblioteket?). 
 
Fredag: Följt av en ledig fredag i samma tema och melodi. Det drar ihop sig för Valborg men jag ska minsann..
 
Lördag: Jobba på lördag, på dagen. Inte så tokigt ändå! Med ny energi ska jag bege mig mot Lund och..
 
Söndag: Valborg och Pontus födelsedag! Hurra för min 24-åring. Jag ska verkligen maxa med allt ballt. 
 
Lev och må