PÅSKVECKAN

Det är söndag, folks. Vaknade till strålande sol men nu är allt söndagsmulet igen. Allt i sin ordning.
 
Måndag: Jag börjar jobbveckan stadigt 06.45. Efter jobbet får jag kolla film för att vara beredd på diskussion i grupparbetesgruppen på onsdag. Slänga upp lite pynt och kanske köpa en krispig tulpan. 
 
Tisdag: Det är jobb på agendan, 06.45. En längre dag men utbildning med start kl. 14 och slut vid 17. Hem och pusta. Skönt med liten lucka och lite skola på..
 
Onsdag: Niagara 9.15 till 16 ca. Grupparbete och föreläsning i ett nafs. På kvällen ska jag se Säkert! med Amanda, goddamnit. 
 
Torsdag: Bara mornar den här veckan, så även Skärtorsdagen. Hem och chilla. 
 
Fredag: Långfredagen är ledig. Vad gör en av en sådan dag? Ska försöka packa lite inför söndagens tågresa hem till Skövde. Ladda med lite trevlig påskmiddag. Ensam eller i sällskap. Pontus ska på fest.
 
Lördag: Jobb 06.45-15.30. Påskpengar smakar! Skönt att i alla fall ha kvällen fri. Hoppas att kliniken får något nice att knapra på, det är vi värda.
 
Söndag: Jobb 06.45 och sedan raska steg mot tåget och hemresa till Skövde. Hoppas kunna sova en skvätt, framme är jag inte förrän 21.30. Men då ska jag äntligen få min "påsk" och utdelning. Längtar.
 
 
Avslutningsvis, en fin bild på Ida och mig (mot alla odds) från i fredags. Hade sååå kul på dansgolvet!