VÄSTTÅG

En veckoplanering från spåret. Och HEJ vad skönt det är att det är veckoslut och jag är på väg mot något och inte bara en massa melankoli slevat med stora skopor grå sås i skolmatsal. Ni fattar vinken.

 
Det är söndag och jag är så nöjd med arbetsdagen trots att jag blundar för hur få timmars sömn jag fick i natt. Viktigaste var förstås att få parasitera på Pontus rygg hela natten. MIN. Inte nog med bra dag på jobbet, fick gå tidigare och plötsligt var det onödigt att sitta på Malmö C och vänta. Jag hann hem, byta väska till tillväska (!) samt vattna blommorna. Sådant. Och klev således på tåget i Hyllie istället. WOW. 
 
Men så sitter jag fortfarande här så här många timmar senare. 40 minuter till Skövde och jag fördriver tiden med att skriva en veckoplanering i mobilformat.
Västtrafik, langa lite wi-fi tack! 
 
Måndag: Mamma och pappa insisterar på att jag ska sova ut. Inte mig emot, dubbelsängen blir min plats då Robert och flickvännen ockuperar gästrummet. Sedan ska vi bara hänga som de lediga annan-dag-påskfirarna vi är. Det kan hända att Emma och Mattias kommer förbi och säger hej! HOPPAS. Samt Therese! Som ju finns i självaste S-town.
 
Tisdag: Mamma och pappa jobbar, Robban och tjejen ska hem och jag ska till mormor och morfar. Men väldigt snart är det dags att åka tillbaka igen. Mamma kör mig tåget och jag är åter i Hyllie innan 20. Nedvarvning och vila inför..
 
Onsdag: Jobb 6.45-15.30. Efter jobbet får andra jobbet ha sin gång- nämligen hemtenteskrivandet. Mycket mer motiverad nu när jag blev godkänd på förra. HURRA! 
 
Torsdag: Jobba dagtid och kräma ur det sista ur gymkortet på Gerda efter jobbet.
Nästa steg blir att provgymma på gymmet på Emporia.
 
Fredag: Fredagsjobb och fredagsfruksost. Ledig eftermiddag och sista tillfället att hänga med brorsan och hans görl som drar hem på lördagen. 
 
Lördag: Njuta av ledig helg. Behöver jag säga mer? Vädret styr. Hoppas att det hinner blir vår fo' reals.
 
Söndag: Det blir en *långhelg* då jag jobbar kväll på måndagen. Projekt i helgen blir att få upp den ballaste tavlan ever i vardagsrummet. 
 

HAR NI SETT SKÖNHETEN? Fyndad i en gratis hög i Umeås kulturhus. Äntligen i ram.