AUG/SEPT

Godmorgon!

Den här morgonen låg jag och vred mig redan klockan 8. Var pigg men tittade inte på klockan, eftersom jag trodde det var svintidigt. I förhållande till vissa av mina semestermornar- ja. Jag är alltid extra belåten när jag vaknar av mig själv och liksom tankar igång dagen på ett annat sätt för att det finns tid. Det är nästan lite höstmurrigt ute och jag sitter i köket för en gångs skull. Ljusen är tända på rad i fönstret och kaffet serveras  med grova äggmackor till. 

Har gjort lax i ugn så att jag har veckans meny helt färdig. TJOHO. Och vad står mer på menyn den här veckan? (Ni läsare måste hata mig för de här meningarna, när jag liksom *obemärkt glider över* i veckoplaneringen.

Well, här kommer den i alla fall.
 
 
Måndag: Måndag morgon, första jobbdagen men antiklimax pga börjar 13.00. Jahapp. Jag ska alltså tillbaka i alla fall och det känns väldigt bra faktiskt! Innan jobbet ska jag roa mig med ytterligare en visning. Har dock tyvärr ganska liten chans att haffa den lägenheten pga ingen låg köplats MEN ajaj hade inte haft något emot den. 11.30 i Västra hamnen. Sedan till jobbet!
 
Tisdag: Jobbar även tisdag morgon så jag lär ju känna att jag lever. Hem på eftermiddagen och andas ut. Ska väl ta mitt pick och pack och sova i Lund. För på onsdag..
 
Onsdag: .. Är jag ledig och ska på massage. Det är nödvändigt. Robban och jag ska träffas när han jobbat klart och gå igenom min budget och min ekonomiska hållning eller något i den stilen.
 
Torsdag: Mer kvällsjobb med start 13.00. Innan dess ser jag fram emot träning med (förhoppningsvis) mer uppmjukade muskler.
 
Fredag: Veckans dilemma. Jobbar kväll men vill hemskt gärna jobba dag för Frida har 25-årsmiddag/röj. GAH. Jag hoppas att jag kan övertala någon med argumentet att jag inte ska vara på jobbet på lördagen ändå. Åh, det bara måste gå! OM det blir ska vi troligen till Pinchos och styra fördrinken hos mig då det är geografikst närmre.
Jobb at some point i alla fall. Hoppas också på dag för fredagsfrukosten såklart! Och hallå, vi går i september här.

Lördag: LEDIG igen. Tjoho! Planeringen rör sig mot Puttgarden och öl/spritinhandling med vänner. De påstår att det tar max tre timmar. I så fall är jag game! På kvällen har jag som ambition att gå ut på Sydskånska.
 
Söndag: Kvällen tillbringas på jobbet. 13-21.45. Jag ser fram emot att få schemat imorgon när jag jobbar. För beyond söndagen vet jag inte mycket. Mer än att sexologin drar igång igen. Hoppas att jag fått några av böckerna jag beställt till veckoslutet.