AUGUSTI

DET ÄR OFICIELLT, sista sommarmånaden är här och jag sitter på en plats som jag har så kär.
 
Emmas balkong med Leeloo i knäet och det finaste av livsbeslut ivägskickat. Jag har längtat efter den här dagen i åratal. Idag sökte jag in till barnmorskeprogrammet i Lund i hopp om att få börja läsa i januari. Detta är så STORT. Jag satt till och med på dass när jag insåg dagens datum och ropade till Emma att nu gör jag det.
 
Och min kärlek till Emma, Mattias och Leeloo svämmar över.
 
 
 
 
 
Vi hade den bästa av dagar igår. Tåget var försenat 80 min, men det glömdes snart bort när vi begav oss ut och iväg. Vitabergsparken.
 
 
Proseccon ingår i konceptet när vi ses.
 
 
Kolla vacker. Orkar inte.
 
 
Jag trodde nog inte idén skulle komma från mig men KVÄLLSBAD var ju den bästa idén av alla. Solnedgången var så vacker och vattnet så skönt. Kände mig som ny när vi åkte hemåt igen.
 
 
 
 
 
Dagens plats och utsikt.
 
 
 
Leeloo, alltid nära till hands.
 
 
Jag tog ut min kudde och la mig i rottingsoffan under tiden Emma fixade kaffe och annat livsviktigt. 
 
 
Lägg märke till melongömman.
 
 
 
 
 
Älskar livet.

Nu ska Emma fixa mina naglar med shellack?! Jag ba DRÖM för jag vill vara bröllopsfin. Sminkar mig med datorn i photobooth-mode utomhus och hon har tagit en dusch. Senare blir det second hand, mer Prosecco och kanske Trädgården ikväll. 
 
För övrigt ska jag köpa D-vitamin för att min psykolog rekommenderade ett intag med start från augusti för att förebygga fler olyckliga vårar. JUST NU ÄR NU OCH JUST NU ÄGER ALLT.