DROPPAR AV SOLREGN

Mitt lugn har infunnit sig. Emma målade både tår och fingrar med shellack under tiden jag sov bort förmiddagen. Att kunna göra saker i tystnad tillsammans, att sova med sommaren fläktandes mellan benen (nåja) från en öppen balkondörr och med en katt vid fotändan.. DET är den bästa återhämtningen av all.
 
Och nu regnar det en skvätt, för att allt samexisterar och naturen behöver regn. Lätt att bli filosofisk här under chiliplantan. Vi ska i alla fall strax bege oss mot Emmas jobb aka Gelato scarfó och äta kulglass samt köpa rabatterad glass inpackad i frigolit att ta med till stranden. 
 
Jag har köpt biljetten hem och borde egentligen boka en tvättid i samma svep för min kappa luktar typ fimp efter igår. Jag borde säkert göra massa andra saker som att sommarröja min lägenhet men det struntar jag i för snart har jag shellack även på mina tånaglar och då jävlar kan vi snacka om bröllop på fredag. Kom undan med hemresa för 300 spänn, jag applåderar. Men nu ska jag njuta till fullo den sista dagen med min bästis. 
 
Lev och må