HÄLFTEN

HEJHOPP. 
 
I skrivande stund- halva semestern avverkad, halva kvar. Toppläge? Jag går ut hårt med veckoplanering trots den sena timmen. Min kväll tillbringades på Malmöfestivalen med Linnéa och Sandra. Jag har ätit och känt mig HASHTAG BLESSED för att dessa människor valde att komma in i mitt liv. Halvligger och känner min ena tå pulserna under alsolomslaget. Fan ta skavsår. Hoppas det läker ut innan Berlin alltså. Vill bara kunna gå normalt igen, tack.
 
Måndag: Imorgon är det inte en vanlig trist måndag, för Frida och jag ska mötas upp på Kaffekultruren Noir. Beroende på dagsformen så kanske jag passar på att glida in på Emporia och uträtta några ärenden innan vi möts. Eller så segar jag bara kvar och äter en god frukost. Spelar mindre roll imorgon. Det ska bli ganska gött väder och det tackar vi för! Linnéa och jag ska träna 18.30.
 
Tisdag: Dags att packa till Berlin! Ska packa lätt som en plätt men ta revansch för alla outfits som aldrig fick outfittas i sommar. JA. Ponta jobbar kväll men jag hoppas han är förnuftig och sover hos mig aka girl next door to Kastrup (nåja) eftersom vi flyger tidigt på onsdag. Hur tidigt vet jag dock inte. Ska handla snacks till resan och pussa på mina växter lite.
 
Onsdag: Avresedag och vad jag vet och känner till kommer vi bo hos Frannies syster. Pontus kompis Martin flyger med oss! Och bor med oss. Ska bli så skönt med en Berlindag helt till vårt förfogande.
 
Torsdag, fredag, lördag, söndag: Vad gäller den här halvan av veckan vet jag faktiskt väldigt lite så jag låter det stå osagt. Jag vet bara att en födelsedag nog ska firas, att en sjö ska badas i, barer ska besökas. Jag hoppas på second hand-butiker och mer Belinlove i allmänhet. TJO vad jag längtar! På måndagen därpå reser vi hem men jag kommer nog uppdatera från plats och tar med plattan.
 
Lev och må