SEMESTERVECKA 2

Går i min andra semestervecka som kan sammanfattas: "den oplanerade som plötsligt blev planerad". En vecka passerade med planer i varenda kvadratmillimeter. DEN TOMHETEN på en söndag. Men även igår hade jag planer, Norah hakade på prideparaden i Malmö. Med iskaffe och senare pastasallad satte vi guldkant. 


Måndag: Idag är det måndag och jag sitter på ett Pågatåg på väg hem från Pontus räddningsauktion igår. Idag ska jag träna med Linnéa och jag lägger märke till det supergoa vädret. Ska äta av samma pastasallad som igår och njuta i solen innan vi drar på body pump. Drömmen vore att kasta sig i havet efteråt. Drömmen kanske blir sann!

Tisdag: Måste in på jobbet och diffa schemat. Imorgon ska jag bara njuta av solen för det ska bli fucking varmt. På en strand med en vän, hoppas jag. Pontus ska sträckskriva en essä han måste få in.

Onsdag: Pontus jobbar ett extrapass och jag tänkte hänga i Västra hamnen i väntan på att jag drar på visning just där. 16 och 18. Får väl kanske äta middag mellan. Den ena lägenheten är eventuellt framtida boende för Pontaman och mig. Synd bara att han inte kan delta. Spännande värre! 

Torsdag: Ska till Danmark med Fredrik och Pontus. Vilken grej! 

Fredag: Egentligen skulle det varit fest på huset, men det verkar ha ställts in. Men det är semester så= fest. Vädret verkar bli okej i veckan. 

Lördag: Ponta jobbar kvällspass och jag håller väl hov någon annanstans. 

Söndag: Så sakteliga göra planer för Berlin!  Se över kurslitteratur och annat krafs inför terminen.