SISTA SEMESTERVECKAN

Regnet smattrar mot rutan trots att jag kom hem till ett hett Malmö. Det regniga vädret och mitt lägga-mig-mode passar perfekt ihop med en kopp kvällste samt The tallest man on earth, dovt ur högtalarna. En kunde ju nästan tro att det är söndag? Men icke. Det är måndag och veckan har bara börjat.
 
Måndag: Kom hem till Malmö innan 17. Detta på grund av lite nyckel-strul innan avfärden i onsdags. Jag fick helt enkelt kirra dem i Lund, pussa Pontus hejdå. Jag har lagat soppa trots att jag återigen inte ska vara hemma. Men jag får helt enkelt hoppas att den står sig. Som den tvångsmänniska jag också är, tvättade jag både för hand och i maskin ikväll också. Feels so good.
 
Tisdag: Tidig uppstigning. Ska lura på hur tidig den blir, men troligen tar jag tåget 7:13 här nedanför och så tuffar jag på fram till Lund> Hässleholm (byte)> Växjö> Högsby. Elin hämtar upp mig väl där och då jävlar blir det rödpang och catch-up-time. Jag tycker det är så fantastiskt med henne. Som den life-hackern jag är har jag LADDAT kaffekokaren inför imorgon. Håhåjaja. Stickat och egen handduk löd packningslistan. Det ska regna men jag ska bada.
 
Onsdag: Resan går vidare uppåt landet till Vingåker då Elin ska jobba på torsdag morgon. Jag har inte bestämt helt när ännu men det mesta handlar om att det ska vara en tid som funkar för den som ska hämta mig. Det vill säga inte allt för sent, för sedan blir det knappast nyktert. Jag har beställt kräftor av Fredrik. Vad ska jag då i Vingåker och göra? JO. Ludde, en kompis som snart flyttar in i korridoren (i mitt gamla rum!) har bjudit till sitt lantställe. Jag köpte en box vin idag för detta lilla äventyr. Efter Berlin är jag ganska mätt på öl. Även om vi blandade friskt där också. Så helt enkelt- stughäng. Jag hoppas på bra väder och dopp! Pontus åker upp redan imorgon.
 
Torsdag: Stuglife i Vingåker. Jag ser fram emot att leva semester ytterligare lite till.
 
Fredag: Oklart vilken tid, men hem från Vingåker blir det i alla fall. Jag har lovat mig själv att inte planera resten av helget ett smack, för mitt eget bästa.
 
Lördag: ... Fast möjligen. Ta en tur till Ikea och köpa förvaring att ha under sängen. Men det är allt.
 
Söndag: Ska träna och putsa på mig själv själsligen, ställa om för jobb igen. Jobb måndag kväll vilket gör "lidandet" lite mer utdraget tyvärr, hehe. Men så JÖSSES, det är ett sådant plus att jag får lov att jobba med mammor och deras bebisar. Jag längtar efter mina kollegor och rutiner och att gå in i något som så småningom blir en höst. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp