WHEN IN DENMARKđŸ‡©đŸ‡°

I torsdags gjorde vi nÄgot som för mig Àr en semesterklassiker, vi drog till Köpemhamn. Fredrik, Andreas, Sofie, Pontus och jag med mÄlet att överraska Olof som nu Àr hemkommen frÄn Sydamerika pÄ Kastrup. UNDERBAR DAG.

Jag bar en sommaroutfit som har legat i garderoben och vĂ€ntat. KĂ€nde mig vĂ€ldigt somrig. 

Vi drog till PapirĂžn omgĂ„ende. Ingen shopping den hĂ€r dagen, var faktiskt inte ens frestad. Antar att höstmurr lockar mer Ă€n sommarrea frĂ„n och med nu. 


Vi tog sex rĂ€tter, bestick och delade allt för att fĂ„ smaka mer. SuccĂ©! Och Pontus och Fredrik var sĂ„ fina att jag var tvungen att föreviga. 

Efter att vi överraskat och överrumplat Olof Ă„kte vi till stan igen. Vi fick lov att dumpa Olofs tunga backpackervĂ€ska pĂ„ Fredriks brorsas jobb pĂ„ Scandic. Vi gick till ginbaren Fredrik hade spanat in. Alla var överens om att jag bestĂ€llt den bĂ€sta drinken. Alla borde inkludera passionsfrukt i sina gindrinkar. 

Middagen intogs pÄ min personliga favorit- Atlas bar. Olofr visade rutten pÄ kartan som lÄg under glasskivan och övriga gillade stÀllet men kanske inte all kÄl/alger. Inga namn nÀmnda. Jag Àr fett förvÄnad över att det stod ett bord ledigt för sex pers den hÀr kvÀllen, det Àr ett mycket populÀrt stÀlle för lokalborna.

En helt ljuvlig augustidag med sommarvÀrme.