GO' KVÄLL

"När arbetsveckan börjar på torsdagen och slutar på fredagen finns det inte mycket att klaga på! Det var väldigt gött att jobba idag och flöt på. På tramptagen hem till P (ja, det är knappt värt att omnämna som cykelsträcka) kom jag att tänka på att jag ville bjuda honom på middag ikväll, så det ska jag också. 
 
20.30 har vi bord på M.e.a.t här i Lund. Tills dess njuter vi av varandras sällskap vid varsin dator. Jag tänkte på den *förlorade* alla hjärtans dag-dejten och ba- BAAM. Synd att vi fick bord så sent men vad sjutton. Vi har taxfree-choklad och gammal yoghurt i kylskåpet tills dess. Och imorgon får jag lön så jag tänkte att vad sjutton- detta har varit en sådan njutig månad så då borde den också få lov att sluta så". 
 
Såhär började jag visst på ett inlägg från igår. Oh well, jag har verkligen tussat och klibbat med Ponta sedan jag kom hem nu. Som jag saknat. Som jag älskar. Och som jag saknar nu igen. Så går looparna. 
 
Vi lyxade alltså med sen middag igår. Satt med rullande ögon och foodgasmade hela middagen igenom. Och just innan som jag satt där och läste ur bästa boken eller åt på hans öronsnibb eller släckte lampan för att säga en kärleksfras till honom så såg vi snön falla. Oj vad vackert det föll igår. Blött och tungt, men vackert. Och så idag följde en sådan härlig vinter-vår dag med ett och annat snöras men ändå krispighet och SOL. Promenerade hem efter jobbet i sällskap med Johanna och sedan såg jag och Pontus tre avsnitt och låg i en myshög ett slag. Jag har blivit med spegel (de ringde äntligen från Iems) och av med min plånbok. Tror och hoppas att den är inlåst på jobbet, i något av mina skåp. Är tillräckligt säker. En 110 cm-i-diameter-stor och RUND spegel att få upp på väggen under helgen, i alla fall. 
 
Brygger kaffe trots den "sena" timmen. Mina föräldrar har nämligen just lämnat Ljungbys rastplats och brummar vidare neråt Malmö. Med sig har de bland annat möbeln som min morfar snickrat på sedan i julas. Den är så himla efterlängtad och jag förstår inte att jag har en 78-årig pensionerad möbelsnickare till morfar som fortfarande skapar underverk med sina händer. God bless him. Verkligen alltså.
 
Ledig helg och fyra arbetspass kvar på avdelning 49. Knappt greppbart.