IN THE CORNER

Hej!
 
Jag har en pojkvän som har två deals med sig själv:
 
1. Gå upp 07 varje dag
2. Skriva 200 tecken på sin essä varje dag
 
Jag är därmed förpassad till soffhörnan. Under tiden han filar på orden, uppkrupen i sängen. Och jag är stolt. Och glad. Hade nämligen besök av svärisarna och gammelsvärisarna och fick TVÅ fång rosor. Så mysigt med kvällsfika och att visa upp läggan min. Dessutom har jag en del roliga saker på gång, men de får jag berätta mer om en annan dag!
 
Det är roligt att vara ledig och det är också jobbigt. För att jag vill maximera allt. För att jag är expert på att inte leva i nuet. De senaste nätterna har jag haft svårt att sova själv dessutom. Men- har störtsomnat till pianoklink på Youtube á la avslappningsmusik. SÅ sövande! Och så lycklig jag blivit när jag vaknat där vid tresnåret och då ändå sovit flera timmar, stängt av allt och lugnt sovit vidare. Ibland måste jag ha överseende med mig själv, jag måste verkligen vara supersnäll mot mig själv. 
 
Men i natt har jag min gingthing, min favoritindivid och kärlek intill mig. Vi växer även om vi kanske inte alltid befinner oss på samma kvadrat längre. Det gör verkligen det samma och det är det största av allt.