MENSTRUM MONSTRUM

Det är söndag och jag sitter förtvivlad över att mensvärken sabbat ännu en natt av mitt liv alltså. Jag gjorde allt jag kunde, ändå har jag så jävla ont. Det är av helt annan karaktär these days. Har ju en tid för insättande av hormonsprial i mars som jag hoppas ska förändra detta tröttsamma mönster jag har just nu.
 
Men hallå, det finns glädjeämnen också! Till exempel har jag bananpannkakor i magen och fantastiska svärföräldrar också. Som satte upp min lilla stringhylla igår också, flyttade möbler och blåste nytt liv i lägenheten men genuin glädje. Jag är så lyckligt lottad. Och on top av allt fick jag ha Frida till låns för en kväll. Så himla mysigt med pasta och bubbel och catch-up med henne. 
 
Senare ska jag bege mig mot Lund och köra ett pass på Gerdahallen. Och nu går vi in en februarivecka med lite av varje.
 
Måndag: Jobb 13.30-21.30. Både idag och imorgon ska jag satsa på att gymma. Jag är så färdig med detta icke-gymmande. Ska också lämna in papper för uppsägning, cause guess what? Jag har fått anställning på BB i Malmö! Så himla kul och därav detta bubblande igår med Fridus.
 
Tisdag: Kör på samma princip här- träna och jobba. 13.30-21.30. Om det inte vore för mesen skulle jag bastat och grejat på gymmet. 
 
Onsdag: Ledig onsdag hemma i Malmö vigs åt plugg och fix på hemmaplan. Jag har lagt upp ett schema för hur allt ska hinnas med den här månaden. Projektarbete, PBL-fall och hemtentamen löper paralellt hela tiden. 
 
Torsdag: Jobbar kväll istället för dag för jag bytte med en kollega, vilket jag ångrar djupt då det nallar på min syjuntekväll med tjejorna. Well now. Sova och vila och sedan..
 
Fredag: .. Upp och prestera igen! 7-15.30 på jobbet med fredagsfrulle och superpepp för helgen som stundar. Hem till korridoren och preppa för tour des chambres! Temat den här terminen är: "Mitt 14-åriga jag". DÖR. Jag och Sofie är team. Superfylla hallå!
 
Lördag: Okej, så på lördagen har jag inflyttningsfest också. Pontus tyckte att det var ett dåligt drag, jag tycker- vad-vet-jag. Alla gör väl som de vill antar jag? Jag tänkte mest att det är kul med en sammankomst samt att målet är att vi ska ut i Malmö. Jag ska bjuda på bål och discolampa i alla fall.
 
Söndag: Telefondejt med mormor inbokad såhär en vecka i förväg. Hoppas på att känna belåtenhet över such a kanonvecka som den ändå ser ut att vara. JA till februari, hörni. 
 
Nu ska jag ungsrosta lite sötpotatis, chiao!