NOTES

Söndag i Funchal. Lovisa har sprungit 8 km och jag har legat under täcket och känt efter lite. Lite halskänningar, lite hostigt. Men ändå en bra söndag då det planeras Sangria ikväll och ja, det inte är 5 grader i ett molnigt Malmö liksom. 
 
Här kommer min söndagsplanering lastat med några kilo vemod. Håll till godo.
 
Måndag: Sista heldagen här på ön och vi ska väl kräma ut det sista av det mesta och semestra bäst vi kan. Sola. Bada. Packa ihop väskan (vi delar) och sådär.
 
Tisdag: 10.15 lokal tid hämtar bussen upp oss så efter frukosten bär det av mot hemmaplan igen. Vi flyger och far och sedan har vi Kastrup under våra fötter klockan 19.30. Bokat tvättmaskiner har vi också gjort!
 
Onsdag: Lovisa åker iväg mot jobbet (!) klockan 8.00 och jag åker för att kolla upp min dåligt fungerande hörsel i Lund 9.20. Yep. Sedan ska jag sätta mig och råplugga. Förslagsvis på UB eller i läsesal. Tills Ponta har deadline på sin essä och vi ska äta danskt hos hans danska mormor på kvällen. 
 
Torsdag: Tillbaka till jobbet 7.00-15-30. Känns bra! Fortsatt pluggeri efter jobbet och ställa in sig på vardag med matlagning och sådär. Se til att alla räkningar blir betalade. 
 
Fredag: Jobb återigen, fredagsfrukost och såntdär! Efter jobbet tänkte jag direkt gå till Gerda och ladda batterierna för helgen. Basta! Och sedan får vi se vad fredagen för med sig.
 
Lördag: Fortsatt plugg, målet är att skriva klart de kompletteringsuppgifter jag står inför, för det förlorade föreläsningstillfället i onsdags. 
 
Söndag: Och mer plugg! Projektarbete står på schemat så att vi kan gå igenom tankar nästa gruppträffstillfälle. Jag ska också börja på att skriva hemtentamen som ska in i slutet av mars. No time to loose. Och härmed har nästan februari tagit slut och andra äventyr tar sin start. 
 
En blandning av här och sedan.