RUNNY NOSE

Hej!

Kikar in här såhär efter en jobbkväll med rinnande näsa. Hoppas att det är något tillfälligt, för jag vill verkligen deklarera min tacksamhet för vad jag gjort för mig själv och åstadkommit de senaste dagarna. Och jag vill så hemst gärna få fortsätta så!
 
Jag har kommit igång med träningen igen och de stetchövningar som kiropraktorn jag gick till i höstas gav mig i hemläxa. Stretchingen är åter ett av de daliga avslappningsritualerna. Jag minns att jag skrev i januari att "det har gått x antal dagar på året och att jag har stretchat samtliga av dessa". Det var en sanning ett tag, jag kom av mig, men nu är jag alltså åter på banan med den enorma februaripepp jag känner! Träningen utspelas i Lund eftersom jag nyligen upptäckte att årskortet löper ut i april och inte i februari. Jag har liksom inte samvete att vara så "slösig" att jag köper ett nytt kort på nytt ställe utan att ha prövat ut och känt efter. För jag trivs ju på Gerda, får helt enkelt planera in träningen på ett bra sätt. Det gick suveränt både idag och igår. Ett pass Functional moves, samt en tur på gymmet idag. Imorgon får jag nog ha en vilodag och se vart förkylningen för mig, samt vila musklerna som är ytterst trötta. Träning och jobb i Lund so far men..
 
.. förutom detta har jag idag lämnat in min uppsägnigsblankett. Snart skriver jag kontrakt med BB i Malmö och i mars månad är jag alltså ny på jobbet igen. Kollegorna fick veta nyheten idag och det gör verkligen ont i hjärteroten att jag ska lämna den bunten godingar jag får förmånen att träffa nästan dagligen. AJ. Men det nya med det nya året är också en fantastisk känsla och jag ser fram emot de nya utmaningarna och rutinerna också. 
 
Lägenheten dansar verkligen i de under helgen förde med sig i form av stringhyllor och favoritpostern i sina fina träclips. GAH. En av de bästa sakerna måste också vara mina mörkläggnigsgardiner, de är både supersnygga och ger min hotellkänsla varje natt. Bara precis på morgonen smyger sig lite ljus in och jag bara älskar att vakna till det. 
 
Tack, tack, tack livet.