T TO THE D TO THE C

 
Den här bilden tagen av Stefans självutlösare får sammanfatta den här helgen. Hade så ruggigt KUL i fredags och sedan igår hemma hos mig i Hyllie- så himla nice med käk från Vapiano och spelmys. Ingen hade energi nog för att gå ut i Malmö och jag är så belåten med att Pontus och jag kröp ner och hade Netflix-chill tillsammans.
 
VÄNNER. 
 
Nu sitter jag och har semiångest över skolarbete som jag inte orkar ta mig för och tar med mig till Madeira. 
 
Vad kan jag säga om nästa vecka? Har nog aldrig varit så oförberedd på att resa iväg tidigare.
 
Måndag: Jobbar 7-15.30, pussar Ponta och sedan är det baibai och hem till Hyllie innan Lovisa kommer klockan 18. Tänkte handla hem lite mat och laga oss en kvällsmåltid samt fixa lite frukostmaterial till tisdagsmorgonen. Kan skåla i bubbel också, tack vare Fridas fina inflyttningsbubbel.
 
Tisdag: Vi lyfter klockan 7.55 så det blir en hyfsat tidig morgon. Framme i Madeira och värmen (förhoppningsvis!) klockan 11.45. Får transfer till hotellet och ba- här är vi. Sol och skurar verkar det som. Tänker mig en dag av fir och bara-varande. Restaurangbesök och en gnutta sol kanske. Alla hjärtans dag tillbringas utan mitt hjärta i år, vilket svider. Men å andra sidan är varje dag med honom en SKATT. 
 
Onsdag: Ska försöka sätta mig och leverera live på ett seminarium vi har i sexologin. De skriver i ett gemensamt dokument så det lär ju gå. Gärna från solstolen, tack. Tanken är att detta ska bli en resa med mycket rörelse så vi får ta en upptäcksfärd på ön och springa oss varma > doppa oss i havet. 
 
Torsdag: Vill bara sola och njuta, skriva en sidas kompletteringsuppgift om jag har tid och ork och ägna mig åt icke-vardagliga saker som att byta nagellack efter dagsformen, vara i bikini och mysa med Lovisa. 
 
Fredag: Verkar bli den varmaste dagen under vår vistelse. Kanske är det då vi tar vår planerade båttur. Eller bara ligger och pressar i solstolen. På kvällen får vi göra fredag och dra oss neråt stan. Den tjejen kan konsten att njuta och göra allt fint finare. Så är det bara!
 
Lördag: Lördag i Maderia är annat än en februarilördag i Sverige. Ska göra allt annorlunda helt enkelt. 
 
Söndag: Och två dagar kvar på ön. En söndag fri från söndagsångest och snöslask- det ni. Hoppas att wifi är att lita på, för då jävlar kommer det upp en veckoplanering. Jag hoppas naturligtvis att wifi fungerar av andra skäl också. Men ändå! 

Och det var den annorlunda februariveckan.