FEBRUARITONER

Hej!
 
Det är faktiskt så att jag är ledig. Har panikringt vårdcentralen, däckat av trötthet och sovit en stund extra, ätit salladslunch.. Pontus satt i inskrivningen för Helsingkrona idag så jag servade med lunch och höll honom och Fay sällskap en bra stund. Annars skruttar jag bara runt som sig bör, fram tills 17 när jag ska cykla och möta upp Johanna och ansluta till ett sällskap från jobbet som ska till Surf Shack i stan.
 
I helgen varvades jobb med miniträff med pappa aka pansarpappa som kommer och sätter upp saker jag tycker om i mina betongvägar på en 24-timmarsvisit liksom.
 
Den här bilden har han tagit med sin mobilkamera aka en pixel men anyways. Har inte ens varit hemma och sett spektaklet än men here is a little something for ya!
 
 
Valaffischen ligger slaktad på ryggstödet då det var svårare än tänkt att hitta en fästningsanordning- MEN. Min stringhylla är helt perfekt på plats, liksom mörkläggningsgardinerna med tillhörande stänger.
 
Upp på den ska monstrean, minivasen, böcker och annan lektyr. Ser så mycket fram emot att designa den imorgon. Och speaking of planer- veckans kommer här!
 
Måndag: Idag är det slappardag och jag ser fram emot burgare med görlsen. Efteråt har jag inte gjort upp med mig själv än rörande om jag ska hem till Malmö eller ej. Men det ger sig.
 
Tisdag: Klockan 10 har jag läkartid och 11.30 ska jag faktiskt på arbetsintervju! Spännande va? Ska lägga manken till och gå upp i tid, ta en kopp kaffe och bara vara mig själv och inte hungrig när jag ska dit. Efteråt passar jag på att besöka Beyond Retro som ligger i närheten och sedan även stan! Har ärenden på Åhlens, både print och pedalhink.
 
Onsdag: Skoldag 9.15-15.00. Planerar sedan att bjuda hem svärisar samt Pontus morföräldrar på fika. I min nya soffa, lol.
 
Torsdag: Torsdag är jobbdag aka kvällsjobb. Ska även provträna på närmaste gymmet. Låter det bekant? Hmm, jo. För ärligt talat skrotades de planerna förra veckan.
 
Fredag: Jobb 7-15.30= fredagsfrukost och feeling. Sedan ska jag och Ida äta korv klockan 18 och sedan har Norah födelsedagsfest 20.00. Förfest för att sedan gå ut!
 
Lördag: Har längtat i tusen år efter helgfrukost aka pannkaksfrulle. Så detta och sedan mot Malmö för att ta emot min gäst och vän Frida! På kvällen ska jag försöka få ut oss på något kul, men det ska verkligen bli gött att bara hänga också. 
 
Söndag: Brunchplanerna hägrar! Ska handla hem lite smått och gott till den här morgonen. 
 
Det var den pangveckan!