JANUARIPLANER

Årets första vecka är över och förbi och jag är så trött att jag går av på mitten. Jobbhelgen har definitivt satt sina spår och fortsätter in i nästa vecka. In i redovisningsvecka på sexologivis och hemtentaskrivnade. 
 
Måndag: Jobbar 7-15.30. Därefter hem till Malmö och dö en smula, laga mat och börja på ny kula. Ny pluggkula! Ska framför allt fokusera på det som ska redovisas muntiligt och öva in mina tio minuter, men därefter påbörja hemtentaskrivande som har frågeställningen "Hur kan sexuell attraktion mellan människor förstås och förklaras?". I n t r e s s a n t. 
 
Tisdag: Jobb 13.30-21.30 så förmiddagen ägnas garanteras åt plugg. Bums i säng och sedan..
 
Onsdag: .. Skola 9-15. Pirrigt men sedan, varför ta allt på så jävla stort allvar hela tiden? Ser fram emot att strosa lite på stan när jag ändå är i "centrum" i Malmö. Eftersom det än så länge är ovanligt alltså. Se om COS har rea. På kvällen kommer Robert till Sverige! 21.30 kommer min älskade bror till mig i Malmö och sover över!
 
Torsdag: På torsdagen åker Robert till Skövde och jag packar väskan för jobb i Lund och helg på vift. Ska utnyttja att jag har en helt ledig torsdag. Efter psykologtiden 10.00 ska jag sätta mig någonstans och PRODUCERA text. Och sedan hem till Pontaman för en sleepover.
 
Fredag: Jobb 7-15.30 med fredagsfrukost, sjuksköterskemöte och hela kalaset! Därefter "hem" till Helsingkrona och gå på Fredmans samt delta i avskedsfest för Fredrik och Elin som åker på utbyte den här terminen. Ut på Schlagernatt, det ni! 
 
Lördag: Eftersom jag sover i Lund kommer jag hoppa på tåget ca 9.15 och HOPPSAN har visst ett hotellrum bokat och ett bord på Riche med Lovisa i Stockholm. Vi möts i Norrköping när hon hoppar på tåget och sedan har vi ca 30 timmar på oss att ta igen 4 år muntligen. Wow vad kul det ska bli! Längtar verkligen och tycker det känns asnajs att vi ba slog till och GÖR DET. Under tiden sätter pappa och Robert upp saker i min lägenhet och utnyttjar husrummet innan Robert har sitt rum tillbaka i Lund. Det känns bra och fint att veta att de har det bra hos mig fast gör ont i hjärtgropen att inte delta, förstås. 
 
Söndag: Åker hem 16.35 från Stockholm och ska naturligvis lägga manken till med hemtentaplugget. Kliver av i Lund och sover en natt innan det är dags att jobba igen..