LIT

Lördag kväll och jag sitter uppkrupen i sängen med nytt lakan under mig. Med tvättad tvätt framför mig. Med en icke-ännu-kapad gran framför mig (gick ju inte att klippa av grenhelvetena). Jag måste lära mig att göra ingenting förstår ni. Därför har jag parkerat arslet i sängen och kanske bemödar mig att gå upp och borsta tänderna senare, men bara kanske. Jag är väldigt utkramat trött alltså. Skulle kunna sova 1,2,3- nu. Just därför dukar jag upp för sömnbuffé tidigt ikväll. För att inte gå miste om chansen, liksom. 
 
Längtar redan efter morgonkaffet eftersom det är mitt rus dessa jobbdagar. Helgens jobb har flutit på bra och jag har samma förhoppningar om morgondagen också. Är glad för att jag äntligen hittade sköljmedelfunktionen på tvättmaskinerna. Det är automatisk dosering á la miljövänligt här i huset och jag är förstås inte sen med att ge tummen upp åt det, men- blev lite less på sträva kläder men tänkte att detta kanske är det nya? Men nu med sköljmedel i mina kläder och lakan doftar allt ljuvligt rent. 
 
För övrigt tänker jag så jävla mycket på lampor? Inser att jag är i mörket nu när julstjärna, ljusstake samt gran är dumpade. Snubblade över den här gamla bilden som jag tog inne på Lagerhaus för exakt ett år sedan. Vill typ ha alla? 
 
 
Får fungera som någon slags inspiration. Får väl drömma mig fram till lösningar. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp